co tu duzo mówic ...domeztoz - Czw 19 Cze, 2008 07:42 leo sam powiedzial cos w stylu: ze jezeli rozwiazaniem problemu jest zmiana trenera reprezentacji to on jest na to gotowy... ale wydaje mi sie ze nikt na nim psow wieszal nie bedzie...WEGier - Czw 19 Cze, 2008 09:47 z niechęciom kliknąłem link bo myślałem że znowu jakiś mały rozumek będzie darł łacha z Leo że niby jego wina, bo nic nie podpowiadał podczas meczów .......... NIE WAŻNE!!! rzygam już tym wszystkim ... tych pzpn, piłkarzy, trenerów, gmochów, tomaszewskich, "prawdziwych znawców i kibiców" i całej tej reszty gnoju ....... ale tutaj miła niespodzianka od Dzastiny
nareście ktoś z internetowej populacji potrafił docenić qBert - Czw 19 Cze, 2008 10:28 imho jak w sztabie by był Leo, Scolari i Ferguson to z tych patałachów nic by nie wydobyli dobrego
Wczoraj, oglądając Rosjan załamałem się już kompletnie...spree - Czw 19 Cze, 2008 18:31 leo > all taka jest prawda, az mu sie dziwie że miał jaja wziąśc sie za taki szajs jak polska piłka i ze cos mu z tego wyszło...WOJTAS - Czw 19 Cze, 2008 18:45 bo jak ktos sie ku.... na tym zna to wie co i z kim ma robic a to ze nasi nie do konca wiedzieli to taki niestety byl tego final Moras - Czw 19 Cze, 2008 19:21
qBert napisał/a:
imho jak w sztabie by był Leo, Scolari i Ferguson to z tych patałachów nic by nie wydobyli dobrego
Wczoraj, oglądając Rosjan załamałem się już kompletnie...
Rosja > średnia wieku 23 lata = kthxbye sHin - Czw 19 Cze, 2008 20:02 Leo jest dobrym trenerem tyle ze dzidkom sie biegac nie chce slaba kondycha
[ Dodano: Czw 19 Cze, 2008 21:03 ]
trza im dobrego dilera joint i sport to nie rizlaczna para neverling~ - Pon 23 Cze, 2008 09:29 U nas to tylko trenerów by chcieli zmieniać
Co 4 lata to samo. Trener, trener, trener...
Juz lepszego niż Leo nie będzie, więc nie wiem kogo oni chca.
Zamiast ciągle narzekać na trenera , popatrzyli by wreszcie na zawodników spree - Pon 23 Cze, 2008 15:30 powinni dla nich zrobić zachete gol = merol, tak robią ruscy i jakoś strzelają