To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'

domeztoz - Czw 26 Cze, 2008 09:55
Temat postu: tymczasowe obgadanie 'turnieju'
narazie temat w offtopie to mozna dawac jakies uwagi propozycje itp. potem sie zrobi temat wlasciwy.

jezeli beda gotowe sklady tzn ludzie sie sami podobieraja to niech kazdy team podaje godziny w jakich moze zagrac... pewnie bedzie tak ze wiekszosc meczy zostanie rozegrana w weekendy ale to wyjdzie w trakcie.

qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:04

nie ma szans na powodzenie. Jedynie mecz @ vs gracze 5on5 może by się udało zorganizować...
WEGier - Czw 26 Cze, 2008 11:04

ja powtarzam to co w SB : nasz admin techniczny Teczka ma problemy z internetem na dzień dzisiejszy jest OFF, także jakiekolwiek pytania o udostępnienie serwa będzie musiało zaczekać na niego.
ja w organizacji będę mógł pomóc ale tylko do sierpnia bo moja harpia będzie niedługo rodzić mi synka. Później raczej będę na jakiś czas nieaktywny (nie zaszkodzi to nic w życiu serwa, wszystkie decyzje i skargi będą normalnie rozpatrywane).

-I.G.L.A.X.- - Czw 26 Cze, 2008 11:22

qBert napisał/a:
nie ma szans na powodzenie. Jedynie mecz @ vs gracze 5on5 może by się udało zorganizować...

z takim podejsciem na pewno :P

Ostatnio nie mam czasu na gre ... ale jestem chetny , moze uda sie cos poskladac i 5 osob wyjdzie ;d

WOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:24

b2 jest on line przeciez... sa ludzie ktorzy maja tam @ (np ja :lol: ) wiec mecze 5v5/3v3 mozemy rozegrac (tak mi sie wydaje) raczej bez problemu. Tylko trzeba jakos ludzi zwerbowac ;] Np. Ci ktorzy wchodZa na b1 zeby pograc for fun FFA niech wejda na te max 2h pograc 5v5/3v3 for fun TP ostatnio przeciez duzo ludzi z 4um jest aktywnych nie tylko wieczorami i na weekendach :) MYSLCIE ! ja jestem ZA i moge grac codziennie rano (kolo 12/13) i wieczorami :P (od 22/23 do nieokreslonej) bo tak zazwyczaj jestem w domu.
qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:27

-I.G.L.A.X.- napisał/a:
qBert napisał/a:

z takim podejsciem na pewno :P

Ostatnio nie mam czasu na gre ... ale jestem chetny , moze uda sie cos poskladac i 5 osob wyjdzie ;d

bo ja jestem realistom. pogrzeb na forum to zobaczysz ile było takich pomysłów i ile wypaliło...

WOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:37

ale kieeeeedy to bylo xD teraz mozemy do tego podejsc bardziej optymistycznie i moze cos z tego wyjedzie. Nawet jak uzbieramy chociaz te 4 druzyny to jest raptem 24 osoby (3v3) i tak O sobie pyknac dla zabawy... tosz przeciez to jest nic powaznego :)
qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:50

RazeL napisał/a:
raptem 24 osoby

:hahaha:
Przeważnie jest problem 5 osób do mixa znaleźć a weź tyle zbierz. No ale dobra, ja się piszę na taki turniej. Co prawda nie widzę szans na jego realizację ale nic mnie to nie kosztuje :P

WOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:56

qBert napisał/a:

:hahaha:
Przeważnie jest problem 5 osób do mixa znaleźć a weź tyle zbierz.

nie zawsze :P zalezy kogo masz we fr 8) ale mniejsza o to, wazne ze sie piszesz na to. juz jest nas 3 :P hehehe jeszcze tylko 21 osob do optymalnej gry :P

neverling~ - Czw 26 Cze, 2008 12:13

RazeL napisał/a:

juz jest nas 3 :P

4 ;)