CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'
domeztoz - Czw 26 Cze, 2008 09:55 Temat postu: tymczasowe obgadanie 'turnieju'narazie temat w offtopie to mozna dawac jakies uwagi propozycje itp. potem sie zrobi temat wlasciwy.
jezeli beda gotowe sklady tzn ludzie sie sami podobieraja to niech kazdy team podaje godziny w jakich moze zagrac... pewnie bedzie tak ze wiekszosc meczy zostanie rozegrana w weekendy ale to wyjdzie w trakcie.qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:04 nie ma szans na powodzenie. Jedynie mecz @ vs gracze 5on5 może by się udało zorganizować...WEGier - Czw 26 Cze, 2008 11:04 ja powtarzam to co w SB : nasz admin techniczny Teczka ma problemy z internetem na dzień dzisiejszy jest OFF, także jakiekolwiek pytania o udostępnienie serwa będzie musiało zaczekać na niego.
ja w organizacji będę mógł pomóc ale tylko do sierpnia bo moja harpia będzie niedługo rodzić mi synka. Później raczej będę na jakiś czas nieaktywny (nie zaszkodzi to nic w życiu serwa, wszystkie decyzje i skargi będą normalnie rozpatrywane).-I.G.L.A.X.- - Czw 26 Cze, 2008 11:22
qBert napisał/a:
nie ma szans na powodzenie. Jedynie mecz @ vs gracze 5on5 może by się udało zorganizować...
z takim podejsciem na pewno
Ostatnio nie mam czasu na gre ... ale jestem chetny , moze uda sie cos poskladac i 5 osob wyjdzie ;dWOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:24 b2 jest on line przeciez... sa ludzie ktorzy maja tam @ (np ja ) wiec mecze 5v5/3v3 mozemy rozegrac (tak mi sie wydaje) raczej bez problemu. Tylko trzeba jakos ludzi zwerbowac Np. Ci ktorzy wchodZa na b1 zeby pograc for fun FFA niech wejda na te max 2h pograc 5v5/3v3 for fun TP ostatnio przeciez duzo ludzi z 4um jest aktywnych nie tylko wieczorami i na weekendach MYSLCIE ! ja jestem ZA i moge grac codziennie rano (kolo 12/13) i wieczorami (od 22/23 do nieokreslonej) bo tak zazwyczaj jestem w domu.qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:27
-I.G.L.A.X.- napisał/a:
qBert napisał/a:
nie ma szans na powodzenie. Jedynie mecz @ vs gracze 5on5 może by się udało zorganizować...
z takim podejsciem na pewno
Ostatnio nie mam czasu na gre ... ale jestem chetny , moze uda sie cos poskladac i 5 osob wyjdzie ;d
bo ja jestem realistom. pogrzeb na forum to zobaczysz ile było takich pomysłów i ile wypaliło...WOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:37 ale kieeeeedy to bylo teraz mozemy do tego podejsc bardziej optymistycznie i moze cos z tego wyjedzie. Nawet jak uzbieramy chociaz te 4 druzyny to jest raptem 24 osoby (3v3) i tak O sobie pyknac dla zabawy... tosz przeciez to jest nic powaznego qBert - Czw 26 Cze, 2008 11:50
RazeL napisał/a:
raptem 24 osoby
Przeważnie jest problem 5 osób do mixa znaleźć a weź tyle zbierz. No ale dobra, ja się piszę na taki turniej. Co prawda nie widzę szans na jego realizację ale nic mnie to nie kosztuje WOJTAS - Czw 26 Cze, 2008 11:56
qBert napisał/a:
Przeważnie jest problem 5 osób do mixa znaleźć a weź tyle zbierz.
nie zawsze zalezy kogo masz we fr 8) ale mniejsza o to, wazne ze sie piszesz na to. juz jest nas 3 hehehe jeszcze tylko 21 osob do optymalnej gry neverling~ - Czw 26 Cze, 2008 12:13