Pomoc - Folder cstrike
Aqq - Wto 22 Lip, 2008 20:52 Temat postu: Folder cstrike szukam w folderze cstrike takich oto plików gdyż chciałbym je podmienić
jest to chyba w sprites tylko jaka nazwa i ile ich jest ?
a)wyświetlanie dziur po kulach
b)wyświetlanie fragów,nicków,pingu itp nie wiem jak to sie nazywa chodzi o statystyki znajdujące się pod tab'em
z gory dzieki.
WOJTAS - Wto 22 Lip, 2008 21:22
juz Ci mowie jakie to sa pliki tylko niech zerkne do folderu zeby sobie przypomniec nazwy dokladnie
[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 22:28 ]
no wiec do tabeli
Kod: | ...Steam\steamapps\login\counter-strike\cstrike_polish(ewentualnie cstrike)\resource\UI\scoreboard.res |
tam sa kody rgb do: przezroczystosci ramki, koloru tekstu, koloru tla, obramowania itp...
a jesli chodzi o dziury to watpie zeby to bylo gdzies w cs-e P jak juz to w cfg ale nie w pliku (tak mi sie wydaje)
Aqq - Wto 22 Lip, 2008 22:40
RazeL napisał/a: | juz Ci mowie jakie to sa pliki tylko niech zerkne do folderu zeby sobie przypomniec nazwy dokladnie
[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 22:28 ]
no wiec do tabeli
Kod: | ...Steam\steamapps\login\counter-strike\cstrike_polish(ewentualnie cstrike)\resource\UI\scoreboard.res |
tam sa kody rgb do: przezroczystosci ramki, koloru tekstu, koloru tla, obramowania itp...
a jesli chodzi o dziury to watpie zeby to bylo gdzies w cs-e P jak juz to w cfg ale nie w pliku (tak mi sie wydaje) |
co do dziur to na pewno jest to gdzies w sprites instalujac pakiet modeli z cs:s dziury byly o niebo lepsze a przeciez cfg nowy cfg nie zostal zainstalowany wraz modelami z tego pakietu hm... no nic dzieki za info co do tabeli
wzr - Wto 22 Lip, 2008 22:58
Max_shells 0 tak mi sie zdaje ;p czy mp_maxshells cos takego
Aqq - Wto 22 Lip, 2008 23:47
jak Ty nic nie rozumiesz i nie rozumiesz, tu chodzi o modele/wyglad dziur te cs 1.6 sa inne niz te z sourca i kiedy instaluje cala paczke to sa one te z sourca a kiedy wrzucam nieliczne rzeczy z tego pakietu te ktore mnie interesuja to tych dziur nie ma i zastanawiam sie gdzie są
wzr - Śro 23 Lip, 2008 11:09
aaa o to biega to wywal całego 1.6 i sciagnij ze steama , mi to zajmuje ok 2 godzinek
qBert - Śro 23 Lip, 2008 14:47
poszukaj takie modele na fpsbanana.
Tam będą gotowe nazwy.
Aqq - Czw 24 Lip, 2008 00:16
pOw poW napisał/a: | aaa o to biega to wywal całego 1.6 i sciagnij ze steama , mi to zajmuje ok 2 godzinek |
wystarczy ze usune cstrike i wlacze steama i juz mam na nowo wszystko lacznie z modelami, i chodzilo jeszcze o cos innego ale nie zrozumiales, wiec tlumacze chodzi o to ze w zwyklym cs 1.6 sa brzydkie dziury po kulach a w cs:s sa bardziej wyraziste i realistyczne one sa w paczce ktora mam z tym ze jej nie chce calej instalowac bo zmienia sie hud i takie tam chce czesc interesujacych mnie modeli pozabierac z paczki i dodac do zwyklego cs 1.6 dziekuje
domeztoz - Czw 24 Lip, 2008 11:13
a czy modele/textury/mapy z source pasuja do 1.6? chyba nie.
Aqq - Czw 24 Lip, 2008 11:16
nikt tutaj o teksturach nic nie mowi a modele z CS:S jak najbardziej pasuja do 1.6
http://img248.imageshack....00714360ox0.jpg
|
|
|