To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Folder cstrike

Aqq - Wto 22 Lip, 2008 20:52
Temat postu: Folder cstrike
szukam w folderze cstrike takich oto plików gdyż chciałbym je podmienić

jest to chyba w sprites tylko jaka nazwa i ile ich jest ?

a)wyświetlanie dziur po kulach
b)wyświetlanie fragów,nicków,pingu itp nie wiem jak to sie nazywa chodzi o statystyki znajdujące się pod tab'em

z gory dzieki.

WOJTAS - Wto 22 Lip, 2008 21:22

juz Ci mowie jakie to sa pliki tylko niech zerkne do folderu zeby sobie przypomniec nazwy dokladnie :)

[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 22:28 ]
no wiec do tabeli
Kod:
...Steam\steamapps\login\counter-strike\cstrike_polish(ewentualnie cstrike)\resource\UI\scoreboard.res

tam sa kody rgb do: przezroczystosci ramki, koloru tekstu, koloru tla, obramowania itp...

a jesli chodzi o dziury to watpie zeby to bylo gdzies w cs-e :P P jak juz to w cfg ale nie w pliku ;] (tak mi sie wydaje)

Aqq - Wto 22 Lip, 2008 22:40

RazeL napisał/a:
juz Ci mowie jakie to sa pliki tylko niech zerkne do folderu zeby sobie przypomniec nazwy dokladnie :)

[ Dodano: Wto 22 Lip, 2008 22:28 ]
no wiec do tabeli
Kod:
...Steam\steamapps\login\counter-strike\cstrike_polish(ewentualnie cstrike)\resource\UI\scoreboard.res

tam sa kody rgb do: przezroczystosci ramki, koloru tekstu, koloru tla, obramowania itp...

a jesli chodzi o dziury to watpie zeby to bylo gdzies w cs-e :P P jak juz to w cfg ale nie w pliku ;] (tak mi sie wydaje)

co do dziur to na pewno jest to gdzies w sprites instalujac pakiet modeli z cs:s dziury byly o niebo lepsze a przeciez cfg nowy cfg nie zostal zainstalowany wraz modelami z tego pakietu hm... no nic dzieki za info co do tabeli

wzr - Wto 22 Lip, 2008 22:58

Max_shells 0 tak mi sie zdaje ;p czy mp_maxshells cos takego ;)
Aqq - Wto 22 Lip, 2008 23:47

jak Ty nic nie rozumiesz i nie rozumiesz, tu chodzi o modele/wyglad dziur te cs 1.6 sa inne niz te z sourca i kiedy instaluje cala paczke to sa one te z sourca a kiedy wrzucam nieliczne rzeczy z tego pakietu te ktore mnie interesuja to tych dziur nie ma i zastanawiam sie gdzie są xD
wzr - Śro 23 Lip, 2008 11:09

aaa o to biega xD to wywal całego 1.6 i sciagnij ze steama xD , mi to zajmuje ok 2 godzinek ;)
qBert - Śro 23 Lip, 2008 14:47

poszukaj takie modele na fpsbanana.
Tam będą gotowe nazwy.

Aqq - Czw 24 Lip, 2008 00:16

pOw poW napisał/a:
aaa o to biega xD to wywal całego 1.6 i sciagnij ze steama xD , mi to zajmuje ok 2 godzinek ;)

wystarczy ze usune cstrike i wlacze steama i juz mam na nowo wszystko lacznie z modelami, i chodzilo jeszcze o cos innego ale nie zrozumiales, wiec tlumacze chodzi o to ze w zwyklym cs 1.6 sa brzydkie dziury po kulach a w cs:s sa bardziej wyraziste i realistyczne one sa w paczce ktora mam z tym ze jej nie chce calej instalowac bo zmienia sie hud i takie tam chce czesc interesujacych mnie modeli pozabierac z paczki i dodac do zwyklego cs 1.6 dziekuje xD

domeztoz - Czw 24 Lip, 2008 11:13

a czy modele/textury/mapy z source pasuja do 1.6? chyba nie.
Aqq - Czw 24 Lip, 2008 11:16

nikt tutaj o teksturach nic nie mowi a modele z CS:S jak najbardziej pasuja do 1.6

http://img248.imageshack....00714360ox0.jpg