Hyde Park - Rainbow czy inne takie super "urządzenia"
v1ncent - Śro 23 Lip, 2008 12:20 Temat postu: Rainbow czy inne takie super "urządzenia" Pewnie niejeden z Was się zetkną a reszta jeszce z pewnością usłyszy.
Jeśli kogoś interesuje jak to sie wciska ludziom kit i robi wodę z mózgu polecam lekturę na przykładzie jakiegoś smutnego odkurzacza z 7k zł.
http://tiny.pl/2wsg
--
vincent
koJOt - Śro 23 Lip, 2008 12:32
u Mnie tez kiedys byli z takim Rainbowem ^^ to matka pogonila ^^
Viper - Śro 23 Lip, 2008 13:10
No ok, ja współpracuję z jedną formą która srzedawała Rienbowy, a teraz sprzedaje sprzęt iRobot'a jestem zadowolony ze współpracy, mało tego nie ma żadnych niejasności, nie jestem telemarketerem,a szef i układ jest jasny i klarowny, nie ma nieporozumień i zadnych niedomówień. Klient jest informowany o wszystkim i za wszystko co chce zapłacić zapłaci, a co ma byc gratisem jest, więc tutaj nie przytaczałbym przykładu tej konretnej formy i nie traktował całego tego przedsięwzięcia ogólnikowo. Tutaj mamy przykład nieuczciwego pracodawcy, który sprzedaje coś ala Rainbow, oszukując US pracowników i klientów, ale to tak szybko się skończy, jak tylko US wejdzie z kontrolą bo ktoś podpiepszy.
qBert - Śro 23 Lip, 2008 14:43
ojciec znajomego na rainbowach dorobił się grubej kasy. Tak że znajomy na początku lat '90 lansował się w Łebie corvettą Nabrał kredytów, bo myślał że taka sielanka będzie trwać zawsze. No i dzisiaj firma to czar wspomnień, tylko długi zostały i stara Astra I.
|
|
|