CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - problem z winampem
Szczubel - Sob 02 Sie, 2008 19:22 Temat postu: problem z winampemwitam mam taki problem iz z dnia na dzien nie wiem jakim cudem moja muzyka ktora mam na dysku(30gb) przestala dobrze chodzic tzn kiedy odtwarzam jaki kolwiek utwor w winampie on mi sie tnie przyspiesza zwalnia i nie da sie tego sluchac a gdy odtwarzam w windows media player to chodzi a gdy zgram na komorke czy na plyte to tez nie chodzi .A wszystkie piosenki ktore sciagam na biezaco chodza. Czy ktos wie jaka moze byc przyczyna ?
Prosze pomóżcie bo nie wyobrazam sobie stracic tyle muzyki Viper - Nie 03 Sie, 2008 01:18 Przeinstaluj winampa? ewentualnie korzystaj z footbara, albo cos masz w systemie zainstalowane co powoduje taką korozjeSzczubel - Nie 03 Sie, 2008 11:28 przeinstalowałem winampa kilka razy nawet instalowałem starsze wersje i nic...instalowałem foobara i było to samo, muza chodzi tylko w Windows Media PlayerSinecod - Nie 03 Sie, 2008 11:41 masz jakiegos antivira?Szczubel - Nie 03 Sie, 2008 13:53 avastaWOJTAS - Nie 03 Sie, 2008 14:19 zrob przywracanie systemu do dnia w ktorym jeszcze bylo git, jak nie zadziala to format c Szczubel - Nie 03 Sie, 2008 19:07 robilem przywracanie wczesniej i nic;] no format C to ostatecznosc ale chyba tylko to mi pozostaje Aqq - Nie 03 Sie, 2008 19:47 przeinstaluj sterowniki dzwiekuSzczubel - Nie 03 Sie, 2008 23:24 tez tak myslalem ale gdyby cos bylo z dzwiekiem to w filmach i grach tez by tak bylo a nie jestnowik - Pon 11 Sie, 2008 10:23 Na innym komputerze działają dobrze czy też źle ? Jeżeli zadziała dobrze to ściągnij jakieś inne kodeki, najlepiej K-Lite Codec Mega Pack.
Wyrzuć wszystkie programy co instalują jakiekolwiek kodeki i zainstaluj jeszcze raz (odtwarzacze filmów, muzyki itp.)
Jeżeli natomiast nie działa dobrze to sprawdź kiedy pliki były ostatnio zmieniane, możliwe że coś Ci w nich nagrzebało i jeżeli masz we wszystkich podobne daty bądź jakieś niedawne to wtedy pewnie masz trefne mp3. Inne pomysły mi nie przychodzą do głowy...