To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - bzytkie habu

MIKAS - Czw 14 Sie, 2008 12:00
Temat postu: bzytkie habu
Bry,

Mam problem z moja myszka, Microsoftem Habu.

Od niedawna pojawil sie z nia problem, a mianowicie:

1.Kursor zaczal odjezdzac w zupelnie inna strone.

2.Przy delikatnym poruszaniu mysza kursor szalal, trzesac sie, co uniemozliwialo jaka kolwiek prace.

Po jakims czasie udalo mi sie naprawic problem w windowsie i automatycznie w innych grach,
ale nie w cs'ie. Aha, kilka dni wczesniej sciagalem nowa wersje sterownikow do habu, ze strony razera.
Need help.

WOJTAS - Czw 14 Sie, 2008 12:15

zainstaluj stare stery ewentualnie orginalne z plyty do myszy. jak to nie pomoze to tylko gwarancja Cie uratuje bo mozliwe ze masz problemy z laserem tez mialem taki problem kiedys ale nie z tego typu mysza ;p
MIKAS - Czw 14 Sie, 2008 12:47

RazeL napisał/a:
zainstaluj stare stery ewentualnie orginalne z plyty do myszy. jak to nie pomoze to tylko gwarancja Cie uratuje bo mozliwe ze masz problemy z laserem tez mialem taki problem kiedys ale nie z tego typu mysza ;p

aha i jeszcze jednego zapomnialem dodac, na starych sterach co chwile byl taki 'pstryk' jakby blad windowsa, po czym sensivity myszki zmienialo sie na minimalne, w****lem sie i wymienilem na nowe xD No i problemu juz nie bylo, moze juz teraz, po reinstalacji to minie ;d zaraz zobaczymy.

WOJTAS - Czw 14 Sie, 2008 13:16

moze jakis wirek Ci sie zawieruszyl xD i system jest niestabilny ;>
MIKAS - Czw 14 Sie, 2008 13:18

RazeL napisał/a:
moze jakis wirek Ci sie zawieruszyl xD i system jest niestabilny ;>

chlopie... od poczatku tego kompa nie mialem formata (5lat), wiec tu tyle gowna moze siedziec ze nie pytaj,ale na dniach format chyba ; D

Aha, i jeszcze pytanie, jak usunac recznie sprzet w windowsie?

WOJTAS - Czw 14 Sie, 2008 13:37

powinno byc w menadzer urzadzen/mysz/odinstajuj sterownik. jezeli chcesz usunac stery myszy :) a do formatu to przydalby Ci sie ;]
MIKAS - Czw 14 Sie, 2008 14:19

Plus jeszcze dochodzi do tego problem "No Mouse Detected! Press OK to scan usb ports again or press cancel to continue(no settings will be saved.) ...Probowalem w roznych portach usb ktore sa na pewno dzialajace i problem sie powtarza, przez ten error nie mozna niczego zmienic w panelu sterownikow. No i caly czas ciekawi mnie to dlaczego tylko w csie ta "trzesawka" ma miejsce.
qBert - Czw 14 Sie, 2008 15:02

wal format, później się będziesz martwił jak to nic nie da ;)
MIKAS - Czw 14 Sie, 2008 18:32

przed chwila wyszedl informatyk, ale chyba calkiem zielony byl ;d
Kompa do formata daje w poniedzialek, aczkolwiek mam ochote, zeby jeszcze sobie pograc ;)

Moze jakis workopodobny czlowiek bedzie cos wiedzial? :)

WEGier - Czw 14 Sie, 2008 19:02

informatyk? będziesz za to płacil? 0o to nawet taka lama jak ja potrafi walnąć formata :E

chcesz to ci dam poradnik dla lam ;)