Screena nie ma bo snapshot glupio dziala
Ale Tiger dostal bana za TA/TK 2hAqq - Nie 24 Sie, 2008 23:57 skrajna skarga... tylko o co sie ubiegasz dla tych 2 osob ?
smog to nastolatek w wieku 14+ nigdy nie sprawial znaczacych problemow
tego drugiego nie znam...Sinecod - Pon 25 Sie, 2008 08:13 gram sobie gram .. a te 2 pajace strzelaja do siebie ... TP jak ***cenzura*** !
Niech sobie ida gdzie indziej ...
A i logi tu trza Aqq - Pon 25 Sie, 2008 08:42
Sinecod napisał/a:
gram sobie gram .. a te 2 pajace strzelaja do siebie ... TP jak ***cenzura*** !
Niech sobie ida gdzie indziej ...
A i logi tu trza
no tak tylko jaka kara Twoim zdaniem powinna być za to ? bo moim zdaniem karać nie ma sensu... obojgu pewnie już przeszło Moras - Pon 25 Sie, 2008 08:49 yyyy, strzelali do siebie - pewnie jednemu coś odbiło zaczął walic do swojego, ten drugi nie zostal mu dluzny i oddal. Ten co zaczal (?) dostal bana za TK i sprawa sie zamyka.
Nie bardzo widze, w ktorym momencie ta sprawa Ciebie dotyczy.. lnk - Pon 25 Sie, 2008 15:10 omg straszne, jedna runde strzelal: O nie dlugo bedziecie pisac skargi jak ktos was dziubnie nozem za 3hp.i.S.b - Pon 25 Sie, 2008 15:14 Dajcie to do działy HUMOR.
Ja nie widzę tutaj powodów do wyciągania konsekwencji, bo gdybym za takie coś miał karać, to bym wybanował conajmniej pół serva.
Bez przesady, skarga o DOSŁOWNE NIC. Od TK jest autoban, a o TP się nie wypowiadam, powiem tylko tyle, że zależy od ludzi, nie od nazwy serva.Sinecod - Pon 25 Sie, 2008 16:22 a pffffffffffffffffffffffffffffffffff
Rider - Wto 26 Sie, 2008 04:41
i.S.b napisał/a:
Bez przesady, skarga o DOSŁOWNE NIC. Od TK jest autoban, a o TP się nie wypowiadam, powiem tylko tyle, że zależy od ludzi, nie od nazwy serva.
Zgadzam sie. Panowie i panie czasami zluzujcie stringi a bedziecie więcej czarpali z tej gry opar - Wto 26 Sie, 2008 07:53 nie słyszałem nic o regulaminie dla "małolatów" ... to coś a la kodeks rodzinny i opiekuńczy
jakby admin był na serwie to by podejrzewam, że z wielką przyjemnością zareagowałby, żeby zaprowadzić porządek....
proste...
wg mnie zasługuje to na czasowe wyłączenie z gry (2 tyg. ban) z uwagi na zachowanie graczy wskazujące na skłonność do utrudniania gry innym...
fakt, że trafił swój na sweego to żaden z nich nie napisał coś a la "skarga na gracza"