CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Naped
Puma - Czw 28 Sie, 2008 21:43 Temat postu: NapedWitam. Mam taki problem. Najpierw naped przestal mi czytac plyty typu dvd a teraz zwyklej sd juz mi nie czyta czy to wina sterownikow czy moze bede zmuszona kupic nowy naped?qBert - Czw 28 Sie, 2008 21:46 dziwne że najpierw jedno padło a później drugie dopiero...
Poza tym wszystko spoko działa?
Ja bym stawiał że się raczej spierdaczył ten napęd, ale możesz profilaktycznie przelecieć kompa antyvirami, jakiegoś formata nawet trzasnąć ewentualnie Trel - Czw 28 Sie, 2008 21:46 zly dzial, kup nowy naped:)
przy sterach jesli nic nie grzebalas to nic sie nie mialo prawa przestawic, co nie?Moras - Czw 28 Sie, 2008 21:46 jezeli przestal czytac z czasem to raczej tylko wina napędu.. a ile to cudo juz masz?Puma - Czw 28 Sie, 2008 21:49 3 lata hahahaha ale wczesniej zeby czytalo mi plyty instalowalam za kazdym razem stery tylko po formacie dysku te stery poszly sie rypac... teraz jakies sciagnelam i lipa... nie dziala ... skan byl mialam 58 trojanow a format jak mam zrobic skoro mi plyt cnie czyta ...o.OqBert - Czw 28 Sie, 2008 21:57 zrób partycję, postaw na nim drugi system za pomocą alkohola. Później tylko w biosie ustawisz który ma się odpalać i wio Puma - Czw 28 Sie, 2008 22:13 Aha mozna jeszcze raz i wolniej a i drukowanymi prosze i troche prosciej lolqBert - Czw 28 Sie, 2008 22:20 jak tego nie zrozumiałaś to radzę poprosić kogoś co rozkminia kompy żeby to zrobił... oczywiście no offence tryvial - Pią 29 Sie, 2008 06:10 to chyna najlepiej kup nowy napęd, sam miałem podobny problem - tyle, że czytał płyty cd a nie czytał dvd - zakup nowej stacji - ~70 pln więc tragedii nie ma, a jaki spokój ducha Puma - Pią 29 Sie, 2008 07:44 no i chyba bede musiala tez tak zrobic bo to bez sensu no u mnie najpierw tez przestalo czytac dvd a teraz juz cd tez padlo;/
To teraz poradzcie jaki naped najlepiej kupic.
[ Dodano: Pią 29 Sie, 2008 09:08 ]
Z tego co sobie poczytalam to te LiteOn to jakis shit ;/