CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Odbanowanie peeroenteo;)
peeroenteo;) - Pią 29 Sie, 2008 13:31 Temat postu: Odbanowanie peeroenteo;)Witam, okolo rok temu zostalem zbanowany, nie dokonca wiem za co;p
Chcialbym pograc na bydzi, poniewaz koledzy graja;p
Prosze wiec Administratorow, o odbanowanie mojego konta
Steam ID : STEAM_0:1:14814321
Z gory dziekuje ;DfoXx - Pią 29 Sie, 2008 13:34 http://cs.bydgoszcz.pl/fo...hlight=14814321 za to
w sumie mozna dac druga szanse, juz prawie rok bana mial Puma - Pią 29 Sie, 2008 13:37 Dac mu szanse Sinecod - Pią 29 Sie, 2008 14:10 ej wrzesien idzie ..do szkoly a nie grac w csa!
dzizas ... a dorosles chociaz?no. 10 - Pią 29 Sie, 2008 17:11 Kazdemu sie czasem cos wypsnie upsnie, ale rodziny sie nie obraza,takie zachowanie zasługuje na karę bez możliwości odwołania. ZDECYDOWANE NIEAqq - Pią 29 Sie, 2008 17:35 Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!
wracają nawet ci ktorzy nigdy nie powinni tutaj wrocic.
przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...
NIE!adaxdk - Pią 29 Sie, 2008 18:20 Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak. x0x - Pią 29 Sie, 2008 18:44
Aqq napisał/a:
Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!
przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...
NIE!
na NIEEEEEno. 10 - Pią 29 Sie, 2008 18:45
adaxdk napisał/a:
Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak.
Ale powód człowieku, pooowóóóddd Obraza rodziny,jak tak można? To nie Ameryka tylko Polska, mówi sie tu do siebie czasem "ty głupi chju" a nie "mother fcker" więc NNIIIEEE!!!!qBert - Pią 29 Sie, 2008 18:51
Aqq napisał/a:
Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!
NIE!
A Ty przepraszam to nigdy z nikim po necie się nie pokłóciłeś? I nigdy nie wjechałeś na nikogo ostro? Rzucisz pierwszy kamień?
@temat - napisane jest w banie że wina była obustronna. Typ się wyczekał rok, widać że mu zależy. Bana dostał za jednorazowy wyskok, a nie jak wielu po miesiącach przepychanek. Poza tym dostał z miejsca perma. Nie grał długo.