To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Odbanowanie peeroenteo;)

peeroenteo;) - Pią 29 Sie, 2008 13:31
Temat postu: Odbanowanie peeroenteo;)
Witam, okolo rok temu zostalem zbanowany, nie dokonca wiem za co;p
Chcialbym pograc na bydzi, poniewaz koledzy graja;p
Prosze wiec Administratorow, o odbanowanie mojego konta ;)
Steam ID : STEAM_0:1:14814321
Z gory dziekuje ;D

foXx - Pią 29 Sie, 2008 13:34

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...hlight=14814321 za to

w sumie mozna dac druga szanse, juz prawie rok bana mial ;)

Puma - Pią 29 Sie, 2008 13:37

Dac mu szanse ;] :D
Sinecod - Pią 29 Sie, 2008 14:10

ej wrzesien idzie ..do szkoly a nie grac w csa!

dzizas ... a dorosles chociaz?

no. 10 - Pią 29 Sie, 2008 17:11

Kazdemu sie czasem cos wypsnie upsnie, ale rodziny sie nie obraza,takie zachowanie zasługuje na karę bez możliwości odwołania. ZDECYDOWANE NIE
Aqq - Pią 29 Sie, 2008 17:35

Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!

wracają nawet ci ktorzy nigdy nie powinni tutaj wrocic.

przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...

NIE!

adaxdk - Pią 29 Sie, 2008 18:20

Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak. :faja:

x0x - Pią 29 Sie, 2008 18:44

Aqq napisał/a:
Ludzie tak!!!, teraz wszystkich odbanujcie którzy złożą piękne prośby i ukażą pozerską skruche na teraz!!!

przyjdzie i obieca ze sie zmienil i ze nie bedzie robil motłochu na serwerze... ale kogo to obchodzi! jestes taki sam tutaj jak i w zyciu normalnym a te nie uznaje szybkich poprawek w osobowości...

NIE!

na NIEEEEE

no. 10 - Pią 29 Sie, 2008 18:45

adaxdk napisał/a:
Aqq ludzie tacy jak My, na przykład taki Ty albo taki ja, jesteśmy cywilizowani nie zmieniamy sie przez okres jednego roku, moze troche. Zawsze wykazujemy sie opanowaniem i trzeźwo myslimy.
Są tez tacy, którzy jeszcze rok temu nie dorośli do obcowania z normalnymi ludzim. Jednak po całym roku może cos sie zmieniło i taka osoba zaczęła w końcu myślec.
Żeby to był by miesiac albo dwa po banie byłbym na NIE, ale patrzac na okres czasu jestem na tak. :faja:
Ale powód człowieku, pooowóóóddd !! Obraza rodziny,jak tak można? To nie Ameryka tylko Polska, mówi sie tu do siebie czasem "ty głupi chju" a nie "mother fcker" więc NNIIIEEE!!!!
qBert - Pią 29 Sie, 2008 18:51

Aqq napisał/a:

NIE!

A Ty przepraszam to nigdy z nikim po necie się nie pokłóciłeś? I nigdy nie wjechałeś na nikogo ostro? Rzucisz pierwszy kamień?

@temat - napisane jest w banie że wina była obustronna. Typ się wyczekał rok, widać że mu zależy. Bana dostał za jednorazowy wyskok, a nie jak wielu po miesiącach przepychanek. Poza tym dostał z miejsca perma. Nie grał długo.

Odbanować.