To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - rozmowy trollowane

P-C P-K - Pon 01 Wrz, 2008 18:39

Tylko nick ma nei taki jak trzeba. No ale ja nie mam serca żeby ludzi o te nicki gonić.
WEGier - Wto 02 Wrz, 2008 07:35

P-C P-K napisał/a:
Tylko nick ma nei taki jak trzeba. No ale ja nie mam serca żeby ludzi o te nicki gonić.

to lepiej żeby¶ to serce zdobył pało bo potem słyszę od bęcwałów na serwie "a tamten admin mi pozwolił łeeeeeeeeee" :[ .... a jak kto¶ będzie grał na nicku a2 a drugi na a2o to ciekawe kogo zbanujesz? :chytrus: chybił trafił :P

PCK pała

P-C P-K - Wto 02 Wrz, 2008 08:50

Jak obaj maj± złe nicki to po obu polecę.

Może ew. czasem popatrzę na te nicki. Zastanowie się.

WEGier - Wto 02 Wrz, 2008 09:14

P-C P-K napisał/a:
Jak obaj maj± złe nicki to po obu polecę.

Może ew. czasem popatrzę na te nicki. Zastanowie się.

nie o to mi chodzi ... a2 - niedozwolony, a2o dozwolony i jak Ci co¶ podskoczy a2 i będziesz chciał zbanować przez konsolę to możesz przypadkowo zbanować a2o bo nigdy nie wiadomo jak się zachowa konsola .... dlatego wymagamy 3 znaków żeby zmniejszyć ryzyko pomyłki :P :P
a co znaków typu @#$^%*(# to życzę powodzenia w przepisywaniu do konsoli :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

PCK pała

P-C P-K - Wto 02 Wrz, 2008 09:31

WEGier napisał/a:

PCK pała

ja sobie nie życze takich tekstów. DZIECKO NEOSTRADY! Co myslisz, że się schowasz za firewallem??!!! Długo cie znajde cwaniaku? To uważaj. Daleko nie mam do częstochowy. Irek mnie motorem podwiezie to w godzinke bedziemy. I będziesz miał pałe, ale bambusow± w dupie, aż w gardle drewno poczujesz. :P

WEGier - Wto 02 Wrz, 2008 10:25

Kod:
[Dzisiaj 10:31] Moras:  PCK PAŁA! :D
[Dzisiaj 10:31] -I.G.L.A.X.-:  ale ja nie mowie ze to zle :E
[Dzisiaj 10:31] RadukE:  mora¶¶¶¶¶¶¶ ^^
[Dzisiaj 10:31] WEGier:  morda¶¶¶¶¶
[Dzisiaj 10:34] P-C P-K:  j,e,b,cie sie nielubie was
[Dzisiaj 10:34] P-C P-K:  mordas nastepny do odstrzalu
[Dzisiaj 10:35] RadukE:  :D
[Dzisiaj 10:37] P-C P-K:  szykuje swoj pistolet bo niedlugo juz tak bedzie
[Dzisiaj 10:49] WEGier:  ide do ziobry bo jeden z adminów mi grozi ;( ZOBACZYSZ !! ZAMKNˇ CIE!
[Dzisiaj 10:51] P-C P-K:  no idz idz, zobaczymy czy mnie zamkna. ja ide do donalda
[Dzisiaj 10:53] P-C P-K:  nie no wegier, ja tylko zartowalem
[Dzisiaj 10:55] adaxdk:  do kaczki moze, w ogole całe zoo tu przyprowadĽcie ...
[Dzisiaj 10:56] WEGier:  hahahahah PCK ja biorę chlopakow ze slaska - ridera mordasa i bijemy się po szkole!
[Dzisiaj 11:01] adaxdk:  ... tylko nie ma w twarz .... :)
[Dzisiaj 11:05] P-C P-K:  to ja biore czachulca i kojota - na gołe cyce, bez masła na ubite ziemi, i nie gryziemy sie po workach
[Dzisiaj 11:12] WEGier:  nie ma gryzu gryzu w j±dra? :( ............. chłopaki z prostakami się nie zadajemy :/ idziemy na inne boisko gdzie prawdziwi "męszczyzni" nie obawiaj± się
[Dzisiaj 11:13] WEGier:  porz±dnego męskiego gryza w moszn± :rotfl;
[Dzisiaj 11:15] P-C P-K:  ciebie wegier sie nie boje, bo ty to jestes taki stary ze juz zebow nie masz, ale mordas ma kly jak wilk, jak cie chwyci za dż±dra to kaputt
[Dzisiaj 11:16] WEGier:  zęby jak zęby ale ostatnio się wystraszyłem mordasa ... przez chwile mi się wydawało że przestał gryĽć a zacz±ł ssać :/
[Dzisiaj 11:18] Moras:  pck pała, raduke to lol, a Wegier wylaz spod mojego biurka ! :x
[Dzisiaj 11:20] P-C P-K:  a mordas znowu bez skarpet biega

domeztoz - Wto 02 Wrz, 2008 10:28

hashahahaahahhahahahahahah nie mam pojecia o czym ten temat ale HAHAAHAAHAHAHAHAH :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ps. juz wiem... :<

no. 10 - Wto 02 Wrz, 2008 10:30

Ja nie wiem , weĽ rozkmiń xD
WEGier - Wto 02 Wrz, 2008 10:31

stund się zaczeło http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=8431
P-C P-K - Wto 02 Wrz, 2008 10:33

i już poszło lawinowo.