To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - dla kogo coś to jeszcze znaczy ?

tryvial - Pią 05 Wrz, 2008 07:18
Temat postu: dla kogo coś to jeszcze znaczy ?
od czasów szkoły średniej (czyli wieki temu xD ) jest to moje ulubione wystąpienie polskiego msw

http://www.youtube.com/watch?v=KtewwSyFRw0

obserwujac dzisiejsza "mlodziez" mam wrazenie ze 3/4 z nich ma na tu wyje.. :crazy: ane i generalnie to liczy się fun

jesli sie myle to mnie poprawcie :papa2:

adaxdk - Pią 05 Wrz, 2008 08:37

polac mu
Viper - Pią 05 Wrz, 2008 08:50

3/4 obecnych uczniakó nie pamieta co się wydarzyło 1 września, cała reszta pamięta do chodzi do 6 letniej podstawówki i wtedy musisz przyjsc w mundurkach...

generalnie wiekszość myśli że syreny które rozbrzmiewają w południe 1 września to na cześć rozpoczęcia roku szkolnego... pathetic..

P-C P-K - Pią 05 Wrz, 2008 09:31

Kto nie zna tej historii nie jest Polakiem.
Jasne, że liczy się fun ale trzeba pamiętać o najważniejszych wydarzeniach w historii swojego narodu, bo to tworzy tożsamość i spaja nas jako wspólnotę. Między innymi to jest patriotyzm. A to cenię sobie bardzo wysoko. I powiem wam, że z roku na rok coraz bardziej przeżywam wszelkie rocznice, np. PW.

Wogóle było to tak wielkie wydarzenie w historii całego świata, że każdy człowiek powinien coś o tym wiedzieć. A świat wie bardzo mało.

Niech żyją lotnicy okryci chwałą w batalionach lotnicznych i bombardujących, niech żyją żołnierze Polskiej Armii Podziemnej, niech żyje wolna niepodłegła Polska.

Sinecod - Pią 05 Wrz, 2008 09:51

teraz to mamy stadionowych bohaterow walczacych o honor

<rotfl>

P-C P-K - Pią 05 Wrz, 2008 10:34

Sinecod napisał/a:
teraz to mamy stadionowych bohaterow walczacych o honor

<rotfl>

Właśnie. Ostatnio mój kumpel wracał z meczu i dostał w jape od SZEŚCIU typa... A pie***ą o honorze co chwila. Śmiech na sali.