CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - bijemy rekord jeszcze raz - 14.09.2008 godz. 18:00
adaxdk - Wto 09 Wrz, 2008 14:48 Temat postu: bijemy rekord jeszcze raz - 14.09.2008 godz. 18:00Pamietacie co było równo rok temu nie
to wam przypomne
http://cs.bydgoszcz.pl/fo...der=asc&start=0
Dokładnie rok temu 9 września było zebranie i bicie rekordu obecności na forum, wtedy uzyskaliśmy wynik:
foXx napisał/a:
46 osob, z tego 16 zarejestrowanych i 30 gosci
i nie zamulac
rozsyłać link forum, wszytkim zainteresowanym i nie zainteresowanym, ustawić link bydzi w opisie na gadu, na naszej klasie, na fotce (ale to tylko bamc), wszedzie gdzie się da, aby tylko w niedziele o 18 było wiecej ludzi niz w zeszłym roku. -I.G.L.A.X.- - Wto 09 Wrz, 2008 14:50 A o ktorej bedzie mecz z niezgody ? // 21.00 ;d
Bedzie zabawnie ;dAqq - Wto 09 Wrz, 2008 14:53 Temat postu: Re: bijemy rekord jeszcze raz - 14.09.2008 godz. 18:00
Dokładnie rok temu 9 września było zebranie i bicie rekordu obecności na forum, wtedy uzyskaliśmy wynik:
foXx napisał/a:
46 osob, z tego 16 zarejestrowanych i 30 gosci
i nie zamulac
rozsyłać link forum, wszytkim zainteresowanym i nie zainteresowanym, ustawić link bydzi w opisie na gadu, na naszej klasie, na fotce (ale to tylko bamc), wszedzie gdzie się da, aby tylko w niedziele o 18 było wiecej ludzi niz w zeszłym roku.
ja moge Ciebie pobic jak chcesz hahahahha
co to za data w ogole w Twoje urodziny ? ja sie nie zgadzam <foch><tup>adaxdk - Wto 09 Wrz, 2008 15:02 nie masz wyboru Agg
w zeszłym roku wypaliła niedziela wieczór, wiec tutaj tez musi a że to moje urodziny akurat (numer konta i adres korespondencyjny na prezenty dla mnie podam na PW) to ja nic nie poradze Puma - Wto 09 Wrz, 2008 17:32 Adax mi powiedzial ze marzy o gumowej lali Btw no to bijemy C_nad_C - Wto 09 Wrz, 2008 18:03 a ja tak tylko chciałam nieskromnie dodac ze jestem tu już z wami okrągły rok
P.S. dziwne że jeszcze nie zwariowałam WOJTAS - Wto 09 Wrz, 2008 18:19 stooooooooooo lat stooooooooooo lat niech zyyyje zyjjeee nam stoooooooooooooooooo lat stoooooooooooooo lat nieeeeech zyje zyje nam jeszcze raz jeszcze raz nieeeeeech zyyyyje zyyyyje naaaaaam nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeech zyyyyyyyyyyyyyyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ! a kto ? C_nad_C hahahahahahahaah
btw. niedziela moze byc bo w poniedzialek wyjezdzam do wloch i nie wiem kiedy wroce ;pViper - Śro 10 Wrz, 2008 09:51 A jedź Chakeże:)koJOt - Śro 10 Wrz, 2008 11:45
C_nad_C napisał/a:
P.S. dziwne że jeszcze nie zwariowałam
Myslisz ,ze nie juz dawno dostalas w czapke tylko jeszcze o tym nie wiesz C_nad_C - Śro 10 Wrz, 2008 19:54 RazeL, nie wiedziałam że takiiiiiii milllllllyyyyyy jeeeeeessstesss