CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - SUCHAWKI NIEDZIALAJO !
MIKAS - Czw 18 Wrz, 2008 19:48 Temat postu: SUCHAWKI NIEDZIALAJO !Czesc,
Po kilku dniach meczenia sie z problemem postanowilem zwrocic sie tutaj.
A wiec...Nie dziala mi dzwiek w windowsie,poczatkowo myslalem, ze to wina sluchawek, lecz podlaczajac je do mp3, wszystko bylo dobrze. Pozniej podlaczylem glosniki, ktore na 100% byly sprawne. Tez nic nie bylo slychac. Nastepnie przeinstalowalem stery od karty dzwiekowej, co rowniez nie pomoglo. A zatem, na 80% chodzi o wejscie dla kabla sluchawek ze strony jednostki centralnej, jesli tak, to co z tym fantem zrobic? Z gory dzieki za pomoc.x0x - Czw 18 Wrz, 2008 19:51 kup kartę dĽwiękow± bamc - Czw 18 Wrz, 2008 20:23 a patrzyles czy nigdzie nie masz sciszone na maxa? albo ptaszka przy wycisz?x0x - Czw 18 Wrz, 2008 20:44
bamc napisał/a:
a patrzyles czy nigdzie nie masz sciszone na maxa? albo ptaszka przy wycisz?
to że formata nie potrafi zrobić ( ) nie znaczy że jest totalnym idiot±bamc - Czw 18 Wrz, 2008 20:49
x0x :p napisał/a:
bamc napisał/a:
a patrzyles czy nigdzie nie masz sciszone na maxa? albo ptaszka przy wycisz?
to że formata nie potrafi zrobić ( ) nie znaczy że jest totalnym idiot±
ja tego nie powiedzialem wiem ze sie czasem zdarza nie zauwazyc takich oczywistych rzeczy, wiec chyba lepiej sprawdzic jeszcze raz niz formatowac od razu I wcale go nie uwazam za idiote! koks to loldomeztoz - Czw 18 Wrz, 2008 21:44 nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?
btw. kup subie sluchawki z wejsciem usb orion151 - Czw 18 Wrz, 2008 22:40 dmz jak mu karta dĽwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomog±.
Ja bym kupił jaka¶ kartę np jakiego¶ Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć co¶ lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.bamc - Pi± 19 Wrz, 2008 07:58
domeztoz napisał/a:
nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?
btw. kup subie sluchawki z wejsciem usb
kolejny przychlast walcie sie! nie gadam z wami!MIKAS - Pi± 19 Wrz, 2008 09:50
orion151 napisał/a:
dmz jak mu karta dĽwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomog±.
Ja bym kupił jaka¶ kartę np jakiego¶ Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć co¶ lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.
no tak... ale gorzej bedzie, jesli sie po zakupie okaze, ze to nie karta Puma - Pi± 19 Wrz, 2008 10:19 T pozycz od kogos najpierw i sprawdz