To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - SUCHAWKI NIEDZIALAJO !

MIKAS - Czw 18 Wrz, 2008 19:48
Temat postu: SUCHAWKI NIEDZIALAJO !
Czesc,
Po kilku dniach meczenia sie z problemem postanowilem zwrocic sie tutaj.

A wiec...Nie dziala mi dzwiek w windowsie,poczatkowo myslalem, ze to wina sluchawek, lecz podlaczajac je do mp3, wszystko bylo dobrze. Pozniej podlaczylem glosniki, ktore na 100% byly sprawne. Tez nic nie bylo slychac. Nastepnie przeinstalowalem stery od karty dzwiekowej, co rowniez nie pomoglo. A zatem, na 80% chodzi o wejscie dla kabla sluchawek ze strony jednostki centralnej, jesli tak, to co z tym fantem zrobic? Z gory dzieki za pomoc.

x0x - Czw 18 Wrz, 2008 19:51

kup kartę dĽwiękow± ;)
bamc - Czw 18 Wrz, 2008 20:23

a patrzyles czy nigdzie nie masz sciszone na maxa? albo ptaszka przy wycisz?
x0x - Czw 18 Wrz, 2008 20:44

bamc napisał/a:

to że formata nie potrafi zrobić ( :hahaha: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ) nie znaczy że jest totalnym idiot±

bamc - Czw 18 Wrz, 2008 20:49

x0x :p napisał/a:
bamc napisał/a:

to że formata nie potrafi zrobić ( :hahaha: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ) nie znaczy że jest totalnym idiot±

ja tego nie powiedzialem ;) wiem ze sie czasem zdarza nie zauwazyc takich oczywistych rzeczy, wiec chyba lepiej sprawdzic jeszcze raz niz formatowac od razu :D I wcale go nie uwazam za idiote! :[ koks to lol

domeztoz - Czw 18 Wrz, 2008 21:44

nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" :0o: szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?

btw. kup subie sluchawki z wejsciem usb :mrgreen:

orion151 - Czw 18 Wrz, 2008 22:40

dmz jak mu karta dĽwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomog±.

Ja bym kupił jaka¶ kartę np jakiego¶ Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć co¶ lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.

bamc - Pi± 19 Wrz, 2008 07:58

domeztoz napisał/a:
nie wiem czy to wazne ale bamc mi kiedys na kabulu powiedzial "uwazam ze mikas to lekki idiota... co o tym myslisz?" :0o: szybko zmienilem temat ze brama raszuja a po rundzie wyszedlem z gry i przysiadlem... czy on pytal powaznie? jak myslisz?

btw. kup subie sluchawki z wejsciem usb :mrgreen:

kolejny przychlast :D walcie sie! nie gadam z wami!

MIKAS - Pi± 19 Wrz, 2008 09:50

orion151 napisał/a:
dmz jak mu karta dĽwiękowa padła, spaliła się itp. to słuchawki na USB nie pomog±.

Ja bym kupił jaka¶ kartę np jakiego¶ Sound Blastera ,najtańsze kupisz za około 20 zł (SOUND BLASTER 128PCI), a jak chcesz wydać więcej kasy i mieć co¶ lepszego to polecam X-FI MUSIC GOLD(150zł), i nie kupuj żadnych kastratów typu X-FI AUDIO, do 80 zł Sound Blaster Audigy, Audigy 2, Audigy 4.

no tak... ale gorzej bedzie, jesli sie po zakupie okaze, ze to nie karta xD

Puma - Pi± 19 Wrz, 2008 10:19

T pozycz od kogos najpierw i sprawdz :)