To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Jaka telewizja

kiciper - Nie 21 Wrz, 2008 13:45
Temat postu: Jaka telewizja
jak w temacie
polsat
cyfra
n
stwierdzilem ze przydalo by sie cos poogladac, co polecacie??

domeztoz - Nie 21 Wrz, 2008 14:15

no raczej N
bamc - Nie 21 Wrz, 2008 16:07

szkoda ze na N polsatu nie ma :/
foXx - Nie 21 Wrz, 2008 16:12

Jesli chodzi o wybor telewizji to ja bym wybral Polsat.

Ale jest jeden trick na TV ;) kumpel ma N, dokupil sobie dekoder na allegro i odbiera kanaly z Polsatu ;) Juz sporo czasu za darmo na Polsacie jedzie, ale podobno jakos niedlugo maja przekierowywac anteny i juz tak nie bedzie mozna zrobic.

Moras - Nie 21 Wrz, 2008 16:53

ferguson>kody polsat>jedziemyyyy :P
Szczubel - Nie 21 Wrz, 2008 19:16

ja przez dlugi czas miałem cyfre (teraz jest wypowiedzenie umowy) i w zasadzie traciłem tylko kase bo nie ogladałem 3/4 programów a płaciłem 130 zł, teraz świeżo upieczony właściciel N i polecam - tańsze i zasadzie to samo lub jeszcze wiecej , jedyny minus brak canal+ i polsatu a ogoólnie wygoda niesamowita ;)
Aqq - Nie 21 Wrz, 2008 22:16

tylko i wylacznie polsat cyfrowy masz tam wszystko to co ma cyfra + oprocz canal + na ktorych idzie samo badziewie powtarzane w koło...zresztą porownaj pakiety, N nie wiem nigdy nie mialem ale sadze ze tez nic specjalnego...
adaxdk - Nie 21 Wrz, 2008 22:17

Canal+ słyszalem ze mozna dokupic do N-ki

rozwijajcie temat ... bo ja przez całe życie jade na: tvp1, tvp2, tv4, polsat, tvn
(no wczesniej za mlodych lat jeszcze polonia, rtl7 i niekodowany canal+[to jeszcze na talerzu starym a starym ..])

no to mowic co warto a czego nie .. :)

Puma - Nie 21 Wrz, 2008 23:13

ja polecam osiedlowa kablowke :hahaha:
opar - Pon 22 Wrz, 2008 06:41

ja tam ma cyfre ... polsat sciągam, ze zwykłej antenty i lubie powtarzanie na c+, bo rzadko na którym kanale leci o 2:00 w nocy np. szeregowiec ryan :P