To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Komp

Viper - Śro 29 Paź, 2008 11:57
Temat postu: Komp
Szukam sprzetu i natrafuilem an to

czy warto i ktoy lepszy

http://www.allegro.pl/ite...gt_oc_1_gb.html

http://www.allegro.pl/ite...gt_oc_1_gb.html

domeztoz - Śro 29 Paź, 2008 12:31

poczytaj negatywy.
WEGier - Śro 29 Paź, 2008 12:40

no właśnie miałem to samo napisać
Viper - Śro 29 Paź, 2008 12:57

mentor144 (14) (Kupujący) Negatywny pon 18 gru 2006 19:14:14 CET 75061718 Pokaż
słyszałem ze gosc nie wysyła tego co wystawia :P

co to za komentarz?

imho nie pytam o allegrowicza tylko o towar

[ Dodano: Sro 29 Paź, 2008 13:00 ]
btw nie wydają wam sie dziwne te negatywy? jak by pisane przez jedna osobę, zwlaszcza z tymi słuchawkami.

adaxdk - Śro 29 Paź, 2008 15:05

komentarze tam nic to tam ... tylko 200km od nas jak cos to sie pojedzie ;P
xp ?? vista ??

foXx - Śro 29 Paź, 2008 16:40

lepiej kupic kompa na czesci, przynajmniej mozesz sobie go rozkrecac, a tak plomba ;p
Bo$s - Śro 29 Paź, 2008 16:46

Po pierwsze złóż sobie kompa samemu, to nie jest trudne.

Po drugie mam taką samą budę jak ten za 1570 i powiem Ci, że zła nie jest, ale podświetlenia nie można wyłączyć, a wbudowany wentylator jest chyba najgłośniejszy na rynku :P No i nie da się go wymienić tak normalnie - trzeba rozbierać cała obudowę i wmontować inną końcówkę ;)

adaxdk - Śro 29 Paź, 2008 18:55

Cytat:
lepiej kupic kompa na czesci, przynajmniej mozesz sobie go rozkrecac, a tak plomba ;p

nie prawda... te kompy co Ci ktos sklada tak jak wlasnie ten koles z allegor .. nie maja plomby ...
plomby sa w tych kompach w hipermarketów ... auchan, mediamark itp...

foXx - Śro 29 Paź, 2008 19:04

mozliwe
Aqq - Śro 29 Paź, 2008 19:27

NIGDY! PRZENIGDY! NIE KUPUJ ZESTAWÓW NA ALLEGRO, wkładają tam śmieci z najgorszej serii, takie ktore spadły z taśmy produkcyjnej.Swojego czasu sie na tym przejechalem.Teraz zlozylem sam za 1400zl i od pol roku nie robilem format c: chociaz to nie jest dobry przyklad na to jak sprzet sprawuje sie w praktyce :) bo to czy ktos robi format c: zalezy od jego myslenia, dbalosci o to co wirtualne, no ale nie ważne xD Wejdz na duze forum o PC i tam znajdz zakladke na temat zestawów wpisz sume, tam są ludzie na czasie ktorzy na pewno Ci doradzą Ty tylko pozamawiasz i zamontujesz albo ktoś to zrobi, ja zamawialem u siebie w miescie a ze jestesmy z tego samego to na prawde warto polecam StrefeK ;) u Just'a na osiedlu :D