To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Bany - STEAM_0:1:443495 // rds // Perm

bamc - Śro 05 Lis, 2008 15:16
Temat postu: STEAM_0:1:443495 // rds // Perm
Kod:
rds :  zamknij jape frajerze bo 13 lat to miala twoja stara jak zaszla w cize z toba

notoryczne przeklinianie nie reaguje na upomnienia, wjazd na rodzicow

koJOt - Śro 05 Lis, 2008 15:22

ale zbanowany czy do zbanowania? i na ile?
WEGier - Śro 05 Lis, 2008 15:37

za obrazę rodziny - perm, chyba że była jakaś "dziwna sytuacja" to można się zastanowić

SiD się zgadza?

Aqq - Śro 05 Lis, 2008 16:17

WEGier napisał/a:
za obrazę rodziny - perm, chyba że była jakaś "dziwna sytuacja" to można się zastanowić

SiD się zgadza?

Wegier ale o co chodzi, zawsze byly permy za wjazd na rodzine...

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...p?p=96475#96475

Cytat:
"dziwne sytuację" to jest na przykład ... NA PRZYKŁAD jak dał cios za cios - czyli jeden zaczyna obrazę w stylu chuck norris aka chowam sie za firewallem to poszczekam "twoja mama" a drugi odpowiada "nie bo twoja mama to tamto" - dlatego mówię że Bamc był, Bamc decyduję - chyba że nie był od początku to sie logi wyciągnie

cicho xD juz wiem, źle zrozumialem Twoje zdanie ale to nic :)

WEGier - Śro 05 Lis, 2008 20:44

"dziwne sytuację" to jest na przykład ... NA PRZYKŁAD jak dał cios za cios - czyli jeden zaczyna obrazę w stylu chuck norris aka chowam sie za firewallem to poszczekam "twoja mama" a drugi odpowiada "nie bo twoja mama to tamto" - dlatego mówię że Bamc był, Bamc decyduję - chyba że nie był od początku to sie logi wyciągnie
bamc - Śro 05 Lis, 2008 21:46

grałem w przeciwnej drużynie a oni sobie chyba team_say cisneli. Jak bylo przeklenstwo zwracałem uwage. A za wjazd na rodzicow to odrazu kicknąłem i temat napisalem
psychic - Śro 05 Lis, 2008 21:58

no to trzeba logi wyciagnac chyba :D
WEGier - Śro 05 Lis, 2008 22:08

dawaj czas i mapę
bamc - Śro 05 Lis, 2008 22:41

15:10 de_dust