To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - Mój pierwszy raz z ....

WEGier - Pią 21 Lis, 2008 13:31
Temat postu: Mój pierwszy raz z ....
http://www.joemonster.org/p/97943/size/700

to wymagało osobnego tematu bo w SB by umarło ... a tak jest tu dla potomnych .... i pomyśleć .... 17lat ..... "miej Panie Boże w opiece naszą młodzież"

-I.G.L.A.X.- - Pią 21 Lis, 2008 13:55

:hahaha: :hahaha:

cytat z komentow :D

Cytat:
to musi byc troll, nikt nie jest az takim kretynem... chyba...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Tutaj jest link do forum z tym czyms :D

http://beztabu.com/showthread.php?t=20041

WOJTAS - Pią 21 Lis, 2008 14:06

bueheheheheehheheeheheheheheheeheheheheheheheh :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: KOLES NIE DO WYJ..... :D spadlem z krzesal !! ! nawet moja siostra ktora wlasnie rozstala sie z chlopakiem poplakala sie ze smiechu. MISTRZOSTWO ! :D

btw. ta rozmowa nadal sie ciagnie :)

// (ciagnela :P juz zamkniety temat :D )

Moras - Pią 21 Lis, 2008 14:08

bk xd
WEGier - Pią 21 Lis, 2008 14:14

miałem mu właśnie napisać że na zwykłym oleju to mógłbym przypalić mięso od tarcia ...chciałem także mu zaproponować stary skautowski sposób na termos : termos z odpowiednim otworem, dwa ciężkie fotele ... wsadzić termos pomiędzy, zamocować i jazdaaaaaaa

........ z tego miejsca pozdrawiam mojego sąsiada z lat młodzieńczych który uprawiał w ten sposób namiętną miłość :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:

WOJTAS - Pią 21 Lis, 2008 14:17

aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaahahahahahahah WEGIER !! ! NIE ROB TEGO WIECEJ PROSZE CIE !! !!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: leze
psychic - Pią 21 Lis, 2008 14:29

buAHAHAH!! :hahaha: :hahaha:
ciekawe, czy fake, czy powaga :D

Fabi - Pią 21 Lis, 2008 14:46

hhahahahaha leże i płacze :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Sinecod - Pią 21 Lis, 2008 15:45

cos w tym jest :rotfl:
Puma - Pią 21 Lis, 2008 15:47

omg :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!! nie nie moge hahahahahah :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: