To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Laptopy a mediamarkt

wzr - Czw 27 Lis, 2008 15:55
Temat postu: Laptopy a mediamarkt
Siemanko,

jestem ciekaw jednego. Wszyscy mówia ze w MediaMarkt jest szmelc, bubel , etc.

no ale spoko, powiedzmy ze kupuje laptopa HP , wszystko super, to czy to tez jest gowno ?

czy poprostu tam są przedmioty gorszej jakości ?:>

Uczulony` - Czw 27 Lis, 2008 16:08

ku i sie przekonaj :D
Puma - Czw 27 Lis, 2008 16:12

Jeden sprzet lepszy drugi gorszy a mianowicie kupili rodzice laptopa we wrzesniu i do tej pory nie mam zadnych problemow no jedynie bateria wydaje mi sie ze powinna dluzej trzmac bo trzyma tylko 5 min ... a ja kupilam sobie mp4 i dupa poszla do zwrotu bo byla trefna ...;/
foXx - Czw 27 Lis, 2008 16:20

Kilka Pendrive'ow i kart pamieci kupilem W MM i dobrze chodza, jedynie jak TV kupowalem to trafilem na jakis felerny model, ktory wylaczal sie sam kiedy chcial ;) Wiec zalezy to od szczescia, raz trafisz na dobry, innym razem szykuj sie na reklamacje.
adaxdk - Czw 27 Lis, 2008 16:22

kiedys kupiłem baterie w Media Mark i sie wyczerpały ... szajs tam maja ...
MIKAS - Czw 27 Lis, 2008 16:34

moja Habu z MM miala uszkodzony laser :<
x0x - Czw 27 Lis, 2008 16:42

w MM zbyt wysokie ceny laptopów są znajdz lepiej jakiś porzadny sklep komputerowy z serwisem
Sinecod - Czw 27 Lis, 2008 18:01

MM ma wysokie ceny :>
potek - Czw 27 Lis, 2008 18:08

sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam ;) . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej. ;)
Dzejms - Pią 28 Lis, 2008 23:32

potek napisał/a:
sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam ;) . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej. ;)

Dokładnie!
Ja w ostatnich dwóch miesiącach tak kupiłem dwa Samsungi w MM:
Najpierw ten za 2000 zł
A ostatnio tego za 2600zł.
Oba chyba w najlepszym stosunku cena/jakość.
Oba na nowych prockach serii P, bardzo ciche i nie grzejące sie jak ostatni HP dv5 Normalnie grzalka. :faja: