Pomoc - Laptopy a mediamarkt
wzr - Czw 27 Lis, 2008 15:55 Temat postu: Laptopy a mediamarkt Siemanko,
jestem ciekaw jednego. Wszyscy mówia ze w MediaMarkt jest szmelc, bubel , etc.
no ale spoko, powiedzmy ze kupuje laptopa HP , wszystko super, to czy to tez jest gowno ?
czy poprostu tam są przedmioty gorszej jakości ?:>
Uczulony` - Czw 27 Lis, 2008 16:08
ku i sie przekonaj
Puma - Czw 27 Lis, 2008 16:12
Jeden sprzet lepszy drugi gorszy a mianowicie kupili rodzice laptopa we wrzesniu i do tej pory nie mam zadnych problemow no jedynie bateria wydaje mi sie ze powinna dluzej trzmac bo trzyma tylko 5 min ... a ja kupilam sobie mp4 i dupa poszla do zwrotu bo byla trefna ...;/
foXx - Czw 27 Lis, 2008 16:20
Kilka Pendrive'ow i kart pamieci kupilem W MM i dobrze chodza, jedynie jak TV kupowalem to trafilem na jakis felerny model, ktory wylaczal sie sam kiedy chcial Wiec zalezy to od szczescia, raz trafisz na dobry, innym razem szykuj sie na reklamacje.
adaxdk - Czw 27 Lis, 2008 16:22
kiedys kupiłem baterie w Media Mark i sie wyczerpały ... szajs tam maja ...
MIKAS - Czw 27 Lis, 2008 16:34
moja Habu z MM miala uszkodzony laser :<
x0x - Czw 27 Lis, 2008 16:42
w MM zbyt wysokie ceny laptopów są znajdz lepiej jakiś porzadny sklep komputerowy z serwisem
Sinecod - Czw 27 Lis, 2008 18:01
MM ma wysokie ceny :>
potek - Czw 27 Lis, 2008 18:08
sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej.
Dzejms - Pią 28 Lis, 2008 23:32
potek napisał/a: | sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej. |
Dokładnie!
Ja w ostatnich dwóch miesiącach tak kupiłem dwa Samsungi w MM:
Najpierw ten za 2000 zł
A ostatnio tego za 2600zł.
Oba chyba w najlepszym stosunku cena/jakość.
Oba na nowych prockach serii P, bardzo ciche i nie grzejące sie jak ostatni HP dv5 Normalnie grzalka.
|
|
|