bez komentarza prosze
pomocy:(ritarded l. - Czw 27 Lis, 2008 23:13 H@HH@H@H@HH@H@H@HH@psychic - Czw 27 Lis, 2008 23:25
start --> uruchom --> gpedit.msc
jak nie dziala Ci start to ctrl+alt+delete --> Plik --> nowe zadanie --> gpedit.msc
znajdz prawa odpowiadajace za zmiane tapety i co Ci tam nie dziala i sobie dodaj
koJOt - Czw 27 Lis, 2008 23:30 spróbuj coś takiego:
uruchom "gpedit.msc" w uruchom i wejdź w:
Zasady komputer lokalny/konfiguracja uzytkownika/Szablony administracyjne/Pulpit/Active desktop/
tam bedzie cos do przestawienia. ze tak powiem pocisnal Ci ktos
Post pisane rowno z PSC ale pozniej wyslany adaxdk - Czw 27 Lis, 2008 23:56 a jak nie to to spróbuj tak:
Właściwości: Ekran -> zakładka: Pulpit -> Dostosuj pulpit -> Sieci Web -> odznacz wszystkie zaznaczone.
oj trelu trelu współczuje kolegów.
Powodzenia WEGier - Pią 28 Lis, 2008 10:20 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaAAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
aagagagahahahaghsdfasf a;f af
padłem i nie wstałem hjahahaajajjads d
moja rada na piątek : zmień monitor albo żeby nie wyrzucać bezsensu pieniędzy pożycz od kogoś monitor i zobacz czy dalej będzie ta sama tapeta
PS soooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy ale nie mogłem się powstrzymać bamc - Pią 28 Lis, 2008 10:21 sam se ustawil i nie wie jak zmienic Moras - Pią 28 Lis, 2008 10:53 leze xd
edit;
przypadkiem nie zalozyli konta admina i zablokowali wiekszosc opcji do zmian? Bo$s - Pią 28 Lis, 2008 11:20 Buahahaha
Zawołaj Mikasa i format zróbcie
A tak na serio to koJOt jest blisko Powinno być tak:
Start => Uruchom => gpedit.msc => Konfiguracja Użytkownika => Szablony administracyjne => Panel Sterowania => Ekran => 2xklik na Zapobiegaj zmianie tapety i daj na Nie skonfigurowano lub wyłączone.
No chyba, że koledzy naprawdę pokazali co potrafią i zmienili Ci konto na takie z ograniczeniami. Wtedy wyloguj się, następnie Ctrl+Alt i do tego dwa(!) razy Del. Nazwa usera - Administrator, hasło takie jak wpisywałeś przy instalacji (spróbuj puste i módl się, żeby nie było zmienione) i tam w Panel Sterowania => Konta użytkowników zmień swoje konto na konto administracyjne.Trel - Pią 28 Lis, 2008 14:49 kombinowalem z tym gpedit.msc i nic