To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - pulpit

Trel - Czw 27 Lis, 2008 22:49
Temat postu: pulpit
jo, ktos mi sie wpiepszyl na kompa w akademiku i narobil syfu :F nie umiem tego odkrecic..

http://img291.imageshack....eztytuu1oc0.jpg
http://img291.imageshack....beztytuuei9.jpg

bez komentarza prosze
pomocy:(

ritarded l. - Czw 27 Lis, 2008 23:13

H@HH@H@H@HH@H@H@HH@
psychic - Czw 27 Lis, 2008 23:25

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

start --> uruchom --> gpedit.msc
jak nie dziala Ci start to ctrl+alt+delete --> Plik --> nowe zadanie --> gpedit.msc

znajdz prawa odpowiadajace za zmiane tapety i co Ci tam nie dziala i sobie dodaj

:hahaha: :hahaha:

koJOt - Czw 27 Lis, 2008 23:30

spróbuj coś takiego:
uruchom "gpedit.msc" w uruchom i wejdź w:
Zasady komputer lokalny/konfiguracja uzytkownika/Szablony administracyjne/Pulpit/Active desktop/

tam bedzie cos do przestawienia. ze tak powiem pocisnal Ci ktos :)

Post pisane rowno z PSC ale pozniej wyslany :P

adaxdk - Czw 27 Lis, 2008 23:56

a jak nie to to spróbuj tak:

Właściwości: Ekran -> zakładka: Pulpit -> Dostosuj pulpit -> Sieci Web -> odznacz wszystkie zaznaczone.

oj trelu trelu współczuje kolegów. :twisted:

Powodzenia :)

WEGier - Pią 28 Lis, 2008 10:20

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaAAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
aagagagahahahaghsdfasf a;f af

padłem i nie wstałem hjahahaajajjads d :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

moja rada na piątek : zmień monitor albo żeby nie wyrzucać bezsensu pieniędzy pożycz od kogoś monitor i zobacz czy dalej będzie ta sama tapeta

PS soooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy ale nie mogłem się powstrzymać :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:

bamc - Pią 28 Lis, 2008 10:21

sam se ustawil i nie wie jak zmienic :D
Moras - Pią 28 Lis, 2008 10:53

leze xd

edit;

przypadkiem nie zalozyli konta admina i zablokowali wiekszosc opcji do zmian? :D

Bo$s - Pią 28 Lis, 2008 11:20

Buahahaha :mrgreen:

Zawołaj Mikasa i format zróbcie :]

A tak na serio to koJOt jest blisko :P Powinno być tak:
Start => Uruchom => gpedit.msc => Konfiguracja Użytkownika => Szablony administracyjne => Panel Sterowania => Ekran => 2xklik na Zapobiegaj zmianie tapety i daj na Nie skonfigurowano lub wyłączone.

No chyba, że koledzy naprawdę pokazali co potrafią i zmienili Ci konto na takie z ograniczeniami. Wtedy wyloguj się, następnie Ctrl+Alt i do tego dwa(!) razy Del. Nazwa usera - Administrator, hasło takie jak wpisywałeś przy instalacji (spróbuj puste i módl się, żeby nie było zmienione) i tam w Panel Sterowania => Konta użytkowników zmień swoje konto na konto administracyjne.

Trel - Pią 28 Lis, 2008 14:49

kombinowalem z tym gpedit.msc i nic :x

sprobuje przywracania systemu, moze pomoze..