To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Perfumy

potek - Czw 18 Gru, 2008 23:02
Temat postu: Perfumy
Pewnie każdy z was stał w perfumerii wąchając setki testerów i nie wiedziąc w końcu co mu się podoba. Zachęcam do pisania jakich perfum używacie, jakie się wam podobają etc. ;)

Ja bardzo polecam Davidoff Cool Water Game ( http://www.ceneo.pl/261486 ) bardzo fajny zapach

odradzam puma jamica bardzo nietrwały zapach, chyba że ktoś chce perfumy na 10min.

dziś zamówiłem Carolina Herrera 212 ( http://www.ceneo.pl/82278 ) jak dojdzie to opisze napisze co do trwałości, bo go kiedyś wąchałem i bardzo ciekawy zapach.

Uczulony` - Czw 18 Gru, 2008 23:17

szare mydlo BIALY JELEN
Szczubel - Czw 18 Gru, 2008 23:26

David Beckham, Boss, Bvlgari ;)
Puma - Czw 18 Gru, 2008 23:50

JA dzis dostalam Jean Paul madame super podobaja mi sie trwaly zapach slodkie polecammm !
a moje ulubione to : Naomi Campbell Cat Deluxe

Uczulony` - Pią 19 Gru, 2008 00:24

polecam zetę pięrd cardę :P
ritarded l. - Pią 19 Gru, 2008 01:04

Hugo Boss - Baldessarini Del mar. genialny, lekki, trwały, przyjemny :)
siatkarz - Pią 19 Gru, 2008 03:35

Paco Rabanne Black XS - nie ma lepszych :]
sidney - Pią 19 Gru, 2008 07:15

lacoste'a czerwona to jest klasa :D świezy zapach i długo sie trzyma
opar - Pią 19 Gru, 2008 07:58

Pieprzowy zapach - kilka lat temu używałem i podoba mi się do dziś xD - cacharel pour l homme
Też cacharel, ogólnie dobry zapach, jak dla mnie pół słodki xD może być
Klasyka - Kenzo - polecam :) dobry stary zapach :]
Kenzo Air - niesłodki i inny, nie każdemu będzie się podobał....
I kolejny
słodki inaczej ;)

nie polecam:
Ninia Rici - Memoire d Homme.
Versace - blue jeans.
Givenchy - nie wiem jak się nazywa ale butelka jest w barwy zebry xD - słodko, że szok.

mam nadzieję, że nikt nie chce mi sprawić pod choinke perfumu,bo chyba oszaleje xD

WEGier - Pią 19 Gru, 2008 09:19

Azzaro Chrome - świeży, energiczny zapach - wykorzystuje go na wyjścia lub inne spotkania na luzie
Zegna Extreme - używam do spotkań z klientami, targów i ogólnie "do pracy" ... tak zwany przeze mnie "zapach garniturowy" .... właśnie tydzień temu zamieniłem go na perfumy ped-alskich D&G the one ... trochę się wahałem że będę używał zapachu co stworzyło dwóch spedalonych neaplesów .... ale ładny - trochę za słodki ale potrzebowałem coś zmienić.