ostatnio zje.... mi sie grafika, i zmieniłem z GF7600gs na Radka x1550 , sciagnalem catalista najnowszego , grafike zmieniam na OpenGL w cs'ie i nie działa, odpalam te sterowniki ATI , a tu , biore 3D , no i wyskakuje ze 3D OpenGL is not suporrted, wie ktos o co chodzi :>
aaaa i jeszcze nie moge zmienic na 32 bity bamc - Pią 26 Gru, 2008 11:57 to ściągnij openglpsychic - Pią 26 Gru, 2008 13:39 format c: po zmianie grafiki Sinecod - Pią 26 Gru, 2008 14:15 wywal wszytskie stery i zainstaluj OMEGI
[ Dodano: Pią 26 Gru, 2008 14:16 ]
a panom wyzej za glupie spamowanie :X +1wzr - Pią 26 Gru, 2008 14:57 nic nie podziałało
a nie mam zamiaru cisnąc na sowtvare ...
http://www.fotosik.pl/pok...fffd7ca0ed.htmlbamc - Pią 26 Gru, 2008 15:00 stery inne zainstaluj i tyle wzr - Pią 26 Gru, 2008 15:53 urwa bamc a masz taie porady dawac to epie wogoe nie dawaybamc - Pią 26 Gru, 2008 16:19 bo mam z Ciebie wylew.. nie umiesz napisac porzadnie o co kaman a po tych literówkach wnioskuje że jedyne co jesteś w stanie to zresetować kompa..
jaka karta producent/model/pamiec? Jakie numer sterownikow/data wydania?
detonatory odinstalowales? directx sie nie wykrzacza na testach (dxdiag) ?wzr - Pią 26 Gru, 2008 16:48 to jest tak
Wyniki testów modułu Direct3D 7: Wszystkie testy zostały wykonane pomyślnie.
Wyniki testów modułu Direct3D 8: Wszystkie testy zostały wykonane pomyślnie.
Wyniki testów modułu Direct3D 9: Wszystkie testy zostały wykonane pomyślnie.
ps. te literowki spowodowane sa przez to ze klawiatura mi nie dziala w niektorych momentach Aqq - Pią 26 Gru, 2008 16:53 mialem tez takie problemy kiedys wystarczy odrobine poszukac na boardzie bo tutaj zaczyna sie robic OT, po pierwsze przed instalacją nowych sterownikow sciagnij sobie Driver Cleaner bo musisz dokladnie usunać pozostalosci po wczesniejszych
po drugie wpisz komendy do skrotu i we wlasciwosciach steam na rozdzielczosc, opengl, bity na pewno to kiedys robiles dlatego nie bede opisywal(w steam to chodzi o properties)skrotow poszukaj w sieci
na początku wpisz komendy na wymuszenie rozdzielczosci w steam do properties i komende od opengl