CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Prosba O Odbanowanie // ErwiN
ErwiN - Wto 13 Sty, 2009 12:04 Temat postu: Prosba O Odbanowanie // ErwiNWitam .. chcialem prosic o odbanowanie na bydzi TP poniewaz lubialem ten serwer i lubialem na nim grac tylko zdazylo mi sie kilka wybrykow .. mysle ze przez ten czas jak mialem bana wydoroslalem i sie nauczylem czegos wiecej .. jakbyscie mogli to prosze o unbana na okres probny tydzien lub 2 tygodnie .. od czasu kiedy dostalem bana przemyslalem to wszystko i mysle ze teraz juz nie bede odwalac takich akcji typu wyzywanie , zabijanie itp itd ..
no ale czlowiek wkoncu uczy sie na bledach prawda? czy nie warto mi dac tej 1 szansy?
skad wiecie ze sie nie zmienilem i nie jestem taki jaki bylem?
ja jestem taki ze najpierw cos zrobie a pozniej mysle nad tym co zrobilem .. teraz sie staram myslec zanim cos zrobie ..
EDIT : Wiec co w zwiazku z tym ?psychic - Wto 13 Sty, 2009 12:30 Mysle, ze jak stuknie Ci z 18 to mozesz sprobowac.
no ale czlowiek wkoncu uczy sie na bledach prawda? czy nie warto mi dac tej 1 szansy?
skad wiecie ze sie nie zmienilem i nie jestem taki jaki bylem?
ja jestem taki ze najpierw cos zrobie a pozniej mysle nad tym co zrobilem .. teraz sie staram myslec zanim cos zrobie ..
EDIT : Wiec co w zwiazku z tym ?
człowiek uczy się na błędach.. ale ich nie powtarza! a Ty widze nie pierwszy raz poszalałe¶. Sory, ale jak chcesz botowac to ustaw sobie serwa lanowego i bij boty u nas nie ma miejsca dla plebsu
EOTritarded l. - Wto 13 Sty, 2009 13:02 a po co nam taki pseudogracz?no. 10 - Wto 13 Sty, 2009 14:53 paszoł won