Pomoc - LIVEBOX
wzr - Wto 20 Sty, 2009 19:30 Temat postu: LIVEBOX Siemanko,
mam takie pytanko , chodzi o to, że mam LIVEBOXA oraz do tego 3 kompy podłączone przez WiFi, no i czy LIVEBOX moze słuzyc jako router, i czy ja moge mieć taką sieć w chacie, że będe mógł ze swojego kompa przeciągnąć pliki udostępnione od siostry z laptopa, do tego czy da rade przez tego liveboxa mozna jakoś zrobić drukarkę sieciową
ps. FORMAT C: jest tutaj niepotrzebny
Sinecod - Wto 20 Sty, 2009 19:32
livebox to router ... tepa palo
x0x - Wto 20 Sty, 2009 19:35 Temat postu: Re: LIVEBOX
wzr napisał/a: | czy ja moge mieć taką sieć w chacie, że będe mógł ze swojego kompa przeciągnąć pliki udostępnione od siostry z laptopa, do tego czy da rade przez tego liveboxa mozna jakoś zrobić drukarkę sieciową
|
tak normalnie tworzysz sieć i udostępniasz pliki
Viper - Wto 20 Sty, 2009 19:40
wez instrukcje tam jest wszystko jasno i klarownie napisane, nawet mikas dał by rade;]
spree - Wto 20 Sty, 2009 19:52
LIFEBOX to router tylko ma jakaś tam ograniczona ilosc mozliwych wifi do podłączenia (nie pamietam juz ile ale chyba 3) tylko ze jest lipny strasznie jak na router
bamc - Wto 20 Sty, 2009 20:02
spree napisał/a: | LIFEBOX to router tylko ma jakaś tam ograniczona ilosc mozliwych wifi do podłączenia (nie pamietam juz ile ale chyba 3) tylko ze jest lipny strasznie jak na router | zawsze moze po bt
wzr - Wto 20 Sty, 2009 20:39
no wszystko by bylo fajnie ale nie wiem gdzie mam instrukcje moze ktos napisać jak stworzyć tą sieć ;P??
bamc - Wto 20 Sty, 2009 20:41
http://www.neostrada.pl/d..._instalacji.pdf
bana na google masz?
Bo$s - Śro 21 Sty, 2009 10:12
Można, ale z liveboxa to taki router jak z malucha cabrio samochód. Dlaczego? Ubogie możliwości konfiguracji, słaby zasięg, nieraz problemy ze stabilnością. Lepiej kupić jakiś router, koszt ~150zł.
wzr - Śro 21 Sty, 2009 10:20
Nie pytam sie czy lepiej kupić, tylko czy da się zrobić i jak
|
|
|