Moją prośbe motywuje tym, że coraz żadziej można spotkać admina na serwerze [bydzia].
Gram bardzo czesto, przeważnie wieczorami i nocą.Mam nadmiar czasu. Sądze, że nadaje się na admina ponieważ ciężko mnie zdenerwować,jestem osobą sumienną i bezkonfliktową.Znam regulamin oraz strefy.Ludzie raczej mnie znają, chociaż żadko sie odzywam. Gdy nie ma admina staram sią upominać graczy nie przestrzegajacych regulaminu.Poza tym uwielbiam grać i bawić sie na serwerze.
nastepna prosba 2 lata pozniej ^^
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 16:27 Prośba o admina // koJOtSinecod - Śro 28 Sty, 2009 21:41 ciagle jestes nap ... wiec nie wiem .. po co kolejny spam topic Uczulony` - Śro 28 Sty, 2009 21:43 hmmm aby tobie syrop dac utarczke slowna vel cieta riposte aka wujek staszek Sinecod - Śro 28 Sty, 2009 21:45 noo dawaj przyjme kazdy cios na moja meska owlosiona klate
[ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 21:46 ]
Cytat:
a uczulona
Cytat:
to jest jakis spiszek!WEGier - Śro 28 Sty, 2009 22:03 sinekod mój syn Cię nienawidzi!Uczulony` - Śro 28 Sty, 2009 22:04 wegier nie rob takiego czegos bo tym zdaniem to jakbys amen po pacierzu powiedzial
nikt wiecej juz nie napisze
sin za malo spamowy jestes qBert - Śro 28 Sty, 2009 22:26 a ja złożyłem prośbę za wcześnie też i chyba jako jedyny (?) moja prośba nie została odrzucona
I to oburzenie Irysa z rOsO że Solid olewa zdanie innych adminów - bezcenne
Kurde, w marcu będą 3 lata adminowania WEGier - Śro 28 Sty, 2009 22:30
qBert napisał/a:
a ja złożyłem prośbę za wcześnie też i chyba jako jedyny (?) moja prośba nie została odrzucona
Kurde, w marcu będą 3 lata adminowania
a używasz chociaż tego admina?
Uczulony` - Śro 28 Sty, 2009 22:30
Cytat:
hahahahahahaa
Cytat:
Kurde, w marcu będą 3 lata adminowania
to ty masz adma
qBert - Śro 28 Sty, 2009 22:33
WEGier napisał/a:
qBert napisał/a:
a ja złożyłem prośbę za wcześnie też i chyba jako jedyny (?) moja prośba nie została odrzucona