Pisze ponowną prośbę ponieważ poprzednia odrzucono z powodu zbyt małego stażu
Gram często w godzinach nocnych gdy brakuje adminów
Wydaję mi się ze jestem kulturalny, często staram się pomagać adminom, lub upominać graczy podczas ich nieobecności.
Przy okazji chciałbym prosić o range moderatora forum, bo chyba przydał by się ktoś do pomocy dla Qberta mentos - Czw 02 Kwi, 2009 02:17 stara sie pomagac adminom kulturalny i wporzadku ziomek a admin w godzinach nocnych by sie przydal bo tez czesto grywam w nocy i mozna trafic na niespotykane okazy dtatego jestem na ...
TAKdomeztoz - Czw 02 Kwi, 2009 07:31 MODERATORZE ogarnij podpis bo nie jestem pewien czy jest regulaminowy albo powalcz o zmiane kryteriow podpisu wymiary, rozmiar.
co do adma to nie mam nic przeciwko.
ed. i popraw pytanie do ankiety, ewentualnie warianty odp.no. 10 - Czw 02 Kwi, 2009 07:46 niet bo nietAnvi - Czw 02 Kwi, 2009 08:08 Jeśli grasz często w nocy to dlaczego nie, jestem na TAKSinecod - Czw 02 Kwi, 2009 08:16 na TAK
yyy pomylilem sie w ankiecie i dalem na NIE, wiec prosze tam wszytsko naprostowac adaxdk - Czw 02 Kwi, 2009 09:22 ooo jaka niespodzianka od rana ... ja to szczerze mówiąc nie lubie oriona .. jest chamski i wulgarny.
Jego wiedza o dobrych manierach ogranicza sie do podtarcia tyłka w kiblu.
floduje, obraża, gwałci małe dzieci, chodzi na cmentarz nocą i tam gra na lapku, czasami chodzi po kanapkę, ale wierzcie mi nie chcecie wiedzieć z czym jest.
On jest świrem, kiedyś byłem świadkiem rozmowy pomiędzy nim a kimś innym ... straszne rzeczy tam się działy, słyszałem tylko:
".... DO MYCIA GÓWNIARZU..."
"DO MYCIA"
odbiło sie to na mojej psychice i do teraz mam koszmary na ten temat.
on codziennie wstaje z rana i pisze mi wiadomość że boli go brzuch, bo zjadł za dużo kotów wczoraj w nocy ...
Ludzi ja wiem że moje dni są policzone po tym poście ... ale opanujcie się, nie piszcie TAK
oczywiście NA TAK... psychic - Czw 02 Kwi, 2009 10:37 Mysle, ze bez problemu mozna Orionowi zaufac i do tego nada sie na role @.
na tak.foXx - Czw 02 Kwi, 2009 11:38 Od ostatniej prosby nic sie w mojej kwestii raczej nie zmienilo, wiec zostaje na TAK.potek - Czw 02 Kwi, 2009 11:50 omg ten noob..