To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - napisy

w0mbat - Nie 12 Kwi, 2009 19:01
Temat postu: napisy
no wiec ogladam sobie film za pomoca allplayera 3.7. wszystko pieknie i cacy dopuki film sie nie skonczył mianowicie gasze alllp.. i co widze wycieło mi plik z napisami. nie ma go nigdzie na kompie tak jakby zostały usuniete. i teraz pytanie WTF?
WOJTAS - Nie 12 Kwi, 2009 19:44

zmien odtwarzacz na bestplayera :D
wzr - Nie 12 Kwi, 2009 20:03

Sub-edit player, polecam , nie usuwa napisów po obejrzeniu filmu xD
w0mbat - Nie 12 Kwi, 2009 20:47

a teraz poprosze kogos normalnego o wypowiedz na temat :0o:
WOJTAS - Nie 12 Kwi, 2009 20:50

LOL a co Ty chcesz normalnego uslyszec na ten temat ? wejdz w ustawienia i zobacz moze tam cos masz zjb... kolejny spoosb przeinstaluj program ... kolejny zmien nazwe napisow i zobacz czy dalej bedzie usowac. a nejlepszy to ZMIENIC ODTWARZACZ .... OMG

i bardzo Cie przepraszam ja jestem normalny :P

domeztoz - Nie 12 Kwi, 2009 20:51

heheh nie pomoge Ci z tym problemem ale opisze swoj, tez niezla bk.

mianowicie jest sobie .avi otwieram je allplayerem i wszystko jest ok... ale jak pobiore napisy i otworze allplayerem to obraz znika i zostaje tylko panel z allplayera :lol: ale jak otworze bestplayerem to jest ok.

tryvial - Pon 13 Kwi, 2009 18:09

też mam ten problem, ale daje się go ominąć. Napisy pewnie ściągasz napiprojektem wbudowanym w allplayera?
W każdym razie, ja kopiuję napisy ściągnięte do osobnego foldera i wtedy nie znikają
Być może napiprojekt się cwaniłi usuwa plik, nie wiem.
W każdym razie, u mnie ten sposób działa :]

opar - Wto 14 Kwi, 2009 08:33

bestplayer - sprytny odtwarzacz filmów - i wszystko gra :cfaniak:
w0mbat - Nie 05 Lip, 2009 22:03

dla potomnych.

allplayer w podanej wcześniej wersji, i każdej nowszej też, ma zainstalowaną opcje automatycznego usuwania napisów które ściągniemy. Całe szczęście można tą opcje wyłączyć wchodząc w opcje->ALLContainer->opcje dodatkowe i odznaczając ostatnią pozycje (każdy umie czytać to znajdzie).