CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - windows 7
tryvial - Wto 28 Lip, 2009 14:00 Temat postu: windows 7mam zainstalowany od kilku dni i system jest naprawde wypasny!
zero zawieszek, bardzo stabilny, niezwykle szybki (szybszy od xp)
wreszcie jakis os mi obsluguje 4 gb ramu
gry chodza bez problemow
w zasadzie nie mam zadnych zastrzezen....
az dziwne, bo to jednak produkt ms ..
wersja ultimate rtm
warto sprobowac-I.G.L.A.X.- - Wto 28 Lip, 2009 15:23 Ja sie na tym bawie juz jakis miesiac , potwierdzam ze w7 jest b.dobry . Jak do tej pory zadnych problemow nie mialem , wszystko kompatybilne itp itd .
Polecam ;pbamc - Wto 28 Lip, 2009 15:29 bardziej to vista czy xp ?tryvial - Wto 28 Lip, 2009 15:31 bardziej vista - wizualnie, ale funkcjonalnie - takiego systemu nie bylo jeszcze w ms...super
przez chwile mialem goscia w pokoju, strona tego tematu nie chciala mi sie otworzyc i przez kilka minut trzymalem palec na f5 heheh zobaczcie ilosc wyswietlen Szczubel - Wto 28 Lip, 2009 16:18 a warto instalować na słabszym kompie?
procek intel pentium 2x2.6 zato 1GB ram ... opyla się?tryvial - Wto 28 Lip, 2009 16:26 moim zdaniem szczególnie na słabszych warto, bo chodzi szybciej od xp (o viście nie wspominam). zainstaluj na drugiej partycji i potestuj troche.bamc - Wto 28 Lip, 2009 16:40 podlinkujesz do obrazu? bo mam bana na google?Sinecod - Wto 28 Lip, 2009 17:00 jako wyznawca zasady nowy system od ms tylko po sp1 to z radoscia musze stwierdzic ze z przyjemnoscia czekam na premiere aby dokonac huralnej instalki.
Fakt ze RC zachwala tyle osob znaczy ze gigant z redmond w koncu dolozyl staran do 7 (poprawionej znacznie Visty )
Kazdy 64bit system obsluguje wiecej niz 3 cos tam GB wiec nie marudz hel tryvial - Wto 28 Lip, 2009 17:01 Moja wersja 7600 Windows 7 RTM (Ready To Manufacture) jest tu win7 post użytkowniika pitu120
po ściągnięciu obrazu, wygeneruj sobie serial na linku poniżej. Z tego linku możesz też bezpośrednio ściągnąć wcześniejszą wersję 7100 Windows 7 RC (release candidate)