CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Bany - STEAM_0:1:22305435 // ppp // permanent
bamc - Pią 07 Sie, 2009 20:00 Temat postu: STEAM_0:1:22305435 // ppp // permanent************************************************
Ban Information
Name: ppp
SteamID: STEAM_0:1:22305435
Reason: same headshooty + wh
Unban Time: Permanent Ban
do wykonania.
dema nie ma bo jak wszedlem na spekta to zwiał :dAqq - Pią 07 Sie, 2009 21:41 jestes adm i masz od tego komendy zeby nagrac go jak trzeba, ale przemilcze.Pierwszy twoj temat tutaj ? czyt. z sensem ? bamc - Pią 07 Sie, 2009 22:08 no tylko ze jak wszedlem na serwa i zeslayowalem afków to sie kapnął że wymiar sprawiedliwości nadszedł i luzuj stringi bo wiem jak sie nagrywa i.S.b - Sob 08 Sie, 2009 14:25 Wydaje mi się, ze nagranie demka jakiegoś osła z czitem ma wyższy priorytet niź slayowanie afków........... poza tym skąd pewność, że miał wh i coś jeszcze? Widziałeś to? A jak widziałeś, to gdzie demo? I dlaczego zajmowałeś się głupotami typu slay (którymi sam siebie sprzedałeś) zamiast go nagrać?
Żeby nie było, że się czepiam, ale słabo to wszystko widzę....... bamc - Sob 08 Sie, 2009 14:46 bo najpierw wszedlem na serwer i widze afkow to slayowalem i troche pogralem i tak patrze ze typ smierdzi... i wiara mi tez zaczela pisac ze cos ma. Wiec wszedlem na spekta a koles wrotki psychic - Sob 08 Sie, 2009 15:15 To znaczy ze nie widziales na bank, ze to czit, tylko zabil Cie w dziwny sposob i ktos napisal, ze to haxor?
To z takich sytuacji tworzy sie mit "dostalem bana, bo zabilem admina." ? qBert - Sob 08 Sie, 2009 15:53 imo nie ma dowodów nie ma bana.
Żebyś chociaż go pooglądał trochę a nie nagrało Ci się bo coś tam to byłoby lepiej. A tak to ban z kapelusza będzie...bamc - Sob 08 Sie, 2009 16:41 dobra to dajcie closed a ja ide pocwiczyci.S.b - Sob 08 Sie, 2009 22:07
bamc napisał/a:
bo najpierw wszedlem na serwer i widze afkow to slayowalem i troche pogralem i tak patrze ze typ smierdzi... i wiara mi tez zaczela pisac ze cos ma. Wiec wszedlem na spekta a koles wrotki
Trzeba było przenieść się do jego teamu (jeśli w nim nie byłeś) strzelić w kogoś na początku rundy z usp/glock "niby" niechcący (koleś by się napewno nie kapnął ocb) i zacząć nagrywanie... No ale... wyszło jak wyszło Uczulony` - Nie 09 Sie, 2009 01:29 ja to zawssze amx_ spevctea te w przcziwne j druzhynier robie i nargerywam9 , nv,m ....