Ewentualnie więcej informacji na gg, vt czy w jakiś inny kontakt po wcześniejszej rozmowie.
Pozdrawiam.
----
Ostatnio zmieniony przez Reth Wczoraj 20:41, w całości zmieniany 1 raz
;obamc - Śro 30 Wrz, 2009 19:20
PS. qb mozesz dac warna, ale tej frajdy co ja mialem po przeczytaniu tego tematu i spadnienciu z krzesla mi nie odbierzesz!koJOt - Śro 30 Wrz, 2009 19:34 Dla mnie tez jak cos OMG bez dalszego komentarza NIE kto to w ogole?, skad sie wzial? i dlaczego nie mam 100tys zl na moim koncie jeszcze? :>lydka - Śro 30 Wrz, 2009 20:04 hahahahahhahahah kto to ?
hahahahahhaahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhah leże pod biuuuurkiem hahahahahahhahaha
btw. jestem na nie koJOt - Śro 30 Wrz, 2009 20:55 Sie chlopak speszyl TEMAT DO USUNIECIA.lydka - Śro 30 Wrz, 2009 21:10
koJOt napisał/a:
chlopak
skąd wiesz
leże i kwicze xDDD hahahahahahahhahahahSinecod - Śro 30 Wrz, 2009 21:12 ile musze miec calowy monitor aby nie przesuwac tego okienka?
jestem na tak, dajmy chlopakowi szanse!domeztoz - Śro 30 Wrz, 2009 21:47 ej no szczery jest... nie obija bawelny... chce adma i puszcza oczko
a myslisz, ze jak by chuck norris pisal prosbe o adma to napisal by wiecej?koJOt - Śro 30 Wrz, 2009 22:13
domeztoz napisał/a:
ej no szczery jest... nie obija bawelny... chce adma i puszcza oczko
wczesniej napisal temat jak trzeba , pelne dane z tgo beka bo usunal Uczulony` - Czw 01 Paź, 2009 00:27 choc naperduylont jetem w tzy wojaki to sie wypoweim w tym jak ze zabawny mteamcie i powiem co trzeba, szkofda zes nie przeczytal , tematu ak napisac proscbe o admina, choc nie wiem co npidsales nza pierwszyhm razem , to itak standard napisze choc nie weim p co , "poudzielaj sie nafiorum daj sie poznac graczon na srerwie,"
jak masz wiecej niz 16 lat to juz jeden + plus masz, a resrta przyjdzie z casem , czyli za jakies lata .
pozdrawiam Uczulony` ]|[ N ]|[ amunicje