CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bydziowe spotkanie - gdzie?
ritarded l. - Czw 29 Paź, 2009 16:32 Temat postu: Bydziowe spotkanie - gdzie?Prosze ludzi, ktorzy nie zamierzaja brac udzialu, o nieglosowanie.kiciper - Czw 29 Paź, 2009 17:03 ja bym dodal jeszcze wroclaw bo tez jest sporo ludzi
a jak bym mial wybierac to i tak mysle ze stolicaSinecod - Czw 29 Paź, 2009 17:10 ja bardzo chetnie, ale pod warunkiem ze to bedzie cos .. grupowego ala paintball, jakas ciekawa warszawska atrakcja. Niestety ja z tych niepijacych wiec jezeli mialbym sie tluc te kilka h tylko po to aby was zobaczyc jak moczycie ryja to raczej podziekuje. To mnie nie bawi
a ty kici wez juz nie mieszaj... mnie tez blizej do wroclawia, ale nigdy w warszawie nie bylem
x0x napisał/a:
sine co do picia mogę za Ciebie się napić
and we have a winner! x0x - Czw 29 Paź, 2009 17:20 ja też jestem za Warszawą i najchętniej żeby to nie był jednodniowy wyjazd... a sine co do picia mogę za Ciebie się napić WOJTAS - Czw 29 Paź, 2009 19:04 no dobra to i ja sie wypowiem (w koncu) no wiec ja jestem za Warszawa (4h pociagiem + zapewnione zakwaterowanie na jak dlugo tylko sie da ;p) no i za Bydgoszcza (2h pociagiem i SPALONY do odwiedzenia ) za to Wroclaw jak dla mnie to definitywnie odpada z prostej przyczyny.... DAAAALEEEKKOOOOOO (9h pociagiem ) takie moje zdanie.
moooze to bydziowe spotkanie dojdzie do skutku kiedys ;plydka - Czw 29 Paź, 2009 19:09
Sinecod napisał/a:
Niestety ja z tych niepijacych wiec jezeli mialbym sie tluc te kilka h tylko po to aby was zobaczyc jak moczycie ryja to raczej podziekuje. To mnie nie bawi
sinkot jeśli nie pijesz załatwię Ci coś lepszego i.S.b - Czw 29 Paź, 2009 19:24 Jak dla mnie - z oczywistych względów Wawa
Jeśli chodzi o organizację itd, to możecie na mnie liczyć ( i na qBerta napewno również).
Termin - może być zwykły weekend, może być majowy, może być w wakację - mi to obojętne.
Dogadujcie się co i jak, a jak już się zdecydujecie GDZIE, to będziemy myśleć co dalej
Yo! qBert - Czw 29 Paź, 2009 19:37 Ja jak Irys.
Dodam jeszcze że Wrocław dla mnie też odpada.
Termin tylko trzeba ustalić i można organizować...lydka - Czw 29 Paź, 2009 20:23 Ja jak Irek i qBert
Jeszcze nie jestem na 100% pewny czy 10 lipca będę w wawie. pożyjemy zobaczymySinecod - Czw 29 Paź, 2009 20:43