Mam na imię Tomasz,w CS'a gram od marca 2007 r. za namową kumpla,natomiast na Bydzi zagościłem w wakacje również 2007 r.Wiele osób mnie zna i wie jak wymiatam i miażdżę,chodź ostatnimi czasy,rzadko bywam na naszym kochanym serverze.
Uczę się w XIV LO im. Majora Henryka Sucharskiego w Katowicach,profil policyjny klasa 2 i za nic w świecie bym tej szkoły nie zamienił
W wolnym czasie spotykam się z przyjaciółmi,i uprawiam różnego rodzaju sporty,od ostatniego roku jestem zagorzałym narciarzem,ale i tak najbardziej kocham piłkę nożną
AveqBert - Czw 26 Lis, 2009 12:06
Fabi napisał/a:
Uczę się w XIV LO im. Majora Henryka Sucharskiego w Katowicach,profil policyjny
Uwaga na słowa w towarzystwie kolegi Uczulony` - Czw 26 Lis, 2009 12:07 tn ze co ? wychodzisz na przerwe i mandat kolegom za pety dajesz qBert - Czw 26 Lis, 2009 12:08
Uczulony` napisał/a:
tn ze co ? wychodzisz na przerwe i mandat kolegom za pety dajesz
wims - Czw 26 Lis, 2009 12:17 owned bamc - Czw 26 Lis, 2009 12:20 fabi pilnuje czy nie ma warezow na forumie WOJTAS - Czw 26 Lis, 2009 13:36 TY bamc uwazaj, bo za spam tez grozi odpowiedzialnosc karna Fabi - Czw 26 Lis, 2009 17:01 Bez nerw Panowie ;d to zwykłe LO,ino w mundurze chodzę,od czasu do czasu jakieś strzelnica,paintball,w każdym semestrze obóz który wygląda jak wojskowy,a nie policyjny,także z policją to nie ma za wiele wspólnego Dzejms - Wto 01 Gru, 2009 21:00
Uczulony` napisał/a:
tn ze co ? wychodzisz na przerwe i mandat kolegom za pety dajesz
Normalnie w świecie się oplułem... P-C P-K - Wto 01 Gru, 2009 22:22 Zaczyna się od takiego LO a później werbują do psiarni. Warto mieć takiego kolege jak do narkotykowego pojdzie albo zabojstw czy cos