CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - WESOŁYCH ŚWIĄT 2009
WEGier - Wto 22 Gru, 2009 09:17 Temat postu: WESOŁYCH ŚWIĄT 2009zdrowych i przede wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia z Kevinem sam w domu oraz W krzywym zwierciadle św Mikołajem!Rider - Wto 22 Gru, 2009 09:34 Również wszystkiego najlepszego, spędźcie te Święta w zdrowiu i w rodzinnej atmosferze oraz przy Szklanej pułapce Uczulony` - Wto 22 Gru, 2009 10:33 wesolego hanuka , i niezrecznej ciszy podczas dzielenia sie oplatkiem ,
zyczy Uczulony` z calym obciazeniem umyslowym.bamc - Wto 22 Gru, 2009 10:40 Za oknami śnieg nawala,
auto znów mi nie odpala,
Zamiast psa mam kule sniegu,
caly czas jest wszystko w biegu,
w kuchni zapach czuc piernika,
a w portfelu siano znika.
W pokoju stoi zas choinka,
(w tym momencie dziwna minka)
bo choinki w domu nie ma!
Na zakupy wyruszamy,
bo choinki znow nie mamy,
bo jak wiemy czas Swiateczny
dla portfela niebezpieczny!
Na prezenty wciaz czekamy...
ja wam zycze przyjaciele by prezentow bylo wiele,
by kazdy z was otrzymal chociaz
mala nutke radosci w te swieta,
by swoim zachowaniem dawal
przyklad a nie tylko mowil jak nim byc,
a takze zeby byly one spedzone w rodzinnej atmosferze,
nie tylko podczas corocznego Kevina
ps. zeby tylko zaden gej,
mi nie zrobil kopiuj/wklej!
Zeby bylo jasne, ajt?
Kopirajt Olrajt!
To jest koniec i bamc znika i +1 do licznika adaxdk - Wto 22 Gru, 2009 10:56 Na te święta to nawet upioke sam wszytko
Najlepszego wszystkim Fabi - Wto 22 Gru, 2009 14:32 Zdrowia szczęścia,pomyślności
Niech w was miłości znów zagości
bla bla bla
i znów miażdżę bamca ritarded l. - Śro 23 Gru, 2009 04:10 Zyczenia swiateczne ze swiata Lineage 2
qBert - Czw 24 Gru, 2009 10:58 Wszystkiego dobrego bydziaki Moras - Czw 24 Gru, 2009 11:22 Wesołych Świąt ludziska psychic - Czw 24 Gru, 2009 11:35 Zdrowych, wesolych swiat i oby przyszly rok byl jeszcze lepszy od tego, a serwer trzymal sie jak najdluzej z coraz mniejszymi lagami