CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Rozłączanie internet
wzr - Czw 11 Mar, 2010 13:41 Temat postu: Rozłączanie internetSiemacie,
mam pewien problem ;D gdy grywam sobie w jakieś gierki w przeglądarce we flashu np. na facebooku to rozłącza mi się internet, to samo mam przy różnorodnych grach MMO... wie ktoś o co chodzi ;>
Połączenie z internetem
Livebox -> WIFI od TPSA , korzystam ze standardowego windowsowego wyszukiwania sieci bezprzewodowych psychic - Czw 11 Mar, 2010 14:25 Przypadkiem w Livebox'ie nie ma jakiejs opcji do zmiany tego?:>bamc - Czw 11 Mar, 2010 15:13 reset ip po 24h psychic - Czw 11 Mar, 2010 15:16 Moze po prostu tak wkrecasz sie w te gierki flash czy mmo, ze te 24h mija Ci szybciej?wzr - Czw 11 Mar, 2010 15:22 ehh Wasze łby mnie poprostu niszcza
nie nie wkrecam sie aż tak ;D
btw. dzieki za pomocne rady ;< Uczulony` - Czw 11 Mar, 2010 15:57 a moze sygnal tracisz wifi z liveboxa to syfpsychic - Czw 11 Mar, 2010 16:55 Najprawdopodobniej jest tak jak Uczul napisal, pewnie gubi sygnal i timeout lapiesz;p
Sprobuj przetestowac to i wez graj obok livebox'a
Jak to sygnal, to sprobuj zmienic kanal na jakis rzadziej uzywany DUCH - Czw 11 Mar, 2010 20:49 wzr, moze sprawdz najpierw jak Ci sie lacze synchronizuje, czy predkosci sa odpowiednie, nastepnie jak wygladaja wartosci 'Downstream i Upstream Margin'.
psychic napisał/a:
Jak to sygnal, to sprobuj zmienic kanal na jakis rzadziej uzywany
Najpierw trzeba by zeskanowac otoczenie i sprawdzic czy sa w ogole jakies inne sieci, bo jesli nie ma to zmiana kanalu nic nie pomoze :-P.wzr - Czw 11 Mar, 2010 20:56
DUCH napisał/a:
wzr, moze sprawdz najpierw jak Ci sie lacze synchronizuje, czy predkosci sa odpowiednie, nastepnie jak wygladaja wartosci 'Downstream i Upstream Margin'.
Jak to sprawdzić ;>?ritarded l. - Pią 12 Mar, 2010 12:01 pinguj adres routera i onetu, ja kpadnie to wiesz czy pada ci neo czy router.