CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - pro¶ba o admina (jatokor)
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 10:44 Przyjęty A czemu na sulu nie a na bydzi tak Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 12:03
makatai napisał/a:
Jesli Admin na Bydzie jestem na TAK , jesli na sulek jestem na NIE!!
Pozdrawiam
hehehe zobacz na dział
CS Fusion :: forum Strona Główna -> CS Fusion :: bydzia ][ TP VAC by telsten.com - Skargi, wnioski, propozycje -> Pro¶by i propozycje -> pro¶ba o admina (jatokor)jatokor - Pon 10 Sty, 2005 16:45 a na sulku treż moge mieć oczywi¶cie bym naipsał na odpowiednim forumAnonymous - Pon 10 Sty, 2005 16:54 Za wiele nie wymagaj
EOT.:Solid_Snake:. - Pon 10 Sty, 2005 20:22 Przepraszam liq, ale muszę otworzyć. Bardzo mnie ciekawi dlaczego makataj napisał "Na bydzi tak na sulu nie". Mozesz jako¶ uargumentować to? Bo nierozumiem dlaczego? Co chciałe¶ wyrazić poprzez t± wypowiedz?patterson - Pon 10 Sty, 2005 20:50 chodzi dokładnie o to co napisał cheete 2 posty wyzej, bo złorzył na bydzi pro¶be jatokor - Pon 10 Sty, 2005 21:12 ja też jestem w sumie ciekawy o co chodzi.:Solid_Snake:. - Pon 10 Sty, 2005 21:16
patterson napisał/a:
chodzi dokładnie o to co napisał cheete 2 posty wyzej, bo złorzył na bydzi pro¶be
Tylko ze zabrzmiało to tak, jakby makataj nie zauwazył tego ze na bydzi tylko ze ogolnie sklada prozbe. Na dwa serwy, albo na jeden z dwóch ale nie do konca wiadomo który. Jak wiadomo ze składa na bydzie to po co tekst "na sulku nie". Przecież o tym mowy nie ma. A nawet jesli by była to czemu nie.jatokor - Pon 10 Sty, 2005 21:54 ja wogóle (realnie) my¶l±c nie prosiłem o @dmina na sulku a tu jeden post tak± dyskusje wywołuje
a zreszta jest w dziale sulka w podforum pro¶by i propozycje jak pindzior prosił o adma że macie na sulku komplet ciasteczkowy - Wto 11 Sty, 2005 13:20 uważam że dlatego na sulku nie bo ja go nie widze na tym serwerze może był pare razy dlatego nie a na bydzi kolega makatai znów nie bywa i dlatego tak napisał sugeruj±c się odpowiedziami innych takie moje zdanie .
Ale to nie jest pro¶ba na adma na sulku więc po co ta gadka