To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Jak tu trafiliście i dlaczego wracacie

Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 19:29

Wiec ip dostalem od s! ktory zachecil mnie swoimi argumentami do tego serwa mowie tu o bydzi!!... szybko zadomowilem sie<mozna chyba tak to ujac> dostalem kilka banow i dalej urzeduje mam kilku ziomkow znajomkow chyba nie mam wrogow... i akceptuje TP !! co na tym serwie jest atutem!! admini spox!! pozdro dla s!, bubla, kolesia, nowika z tiopem sie kiedys pozarlem chwilowo.. ale chyba wybaczyl , oprocz adminow pozdro dla seniora, ejoo, kermita, j!, neba kogo nie wymienilem a mialem kontakt sory w kazdym razie nie chodzi tu o lizanie (|) w kazdym razie ten temat zmusza do "refleksji" jak ktos juz powiedzial a wiec Serwer the Best Pozdro Dla zalozycieli!!!

PozdroNaLagu!!
k!PsychoLogical!

tiop - Nie 20 Mar, 2005 21:18

RastamaN napisał/a:
z tiopem sie kiedys pozarlem chwilowo.. ale chyba wybaczyl

Pamietam to... stref nie znałeś i nie wiedziałes że koło drabinki na inferno sie nie biega

ritarded l. - Wto 22 Mar, 2005 17:23

przez Steam :)
jatokor - Wto 22 Mar, 2005 22:38

VorteX_PL napisał/a:
przez Steam :)

zawsze mówiłem że to shit

Dzejms - Czw 24 Mar, 2005 15:58

Na granie w CS-a namawiał mnie długo mój syn Akira. Broniłem się, bo wydawało mi się skomplikowane to kupowanie za każdym razem ekwipunku, broni itp. Wolałem inne gry. Ale czego nie robi się dla własnych dzieci. Kiedyś zagrłem z nim 1 na 1 na de-dust2. On tylko z nożem, a robił ze mną co chciał. Jak coś takiego można robić własnemu ojcu !! Uniosłem się ambicją i do dzisiaj uczę się grać również na Bydzi, gdzie mój drugi syn jest przecież adminem. Chyba wiecie kto. :)
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 19:56

tiop pamietasz woow heh :> myslalem ze takie zeczy sie zapomina w kazdym razioe pozdroo :> a ty tatusiu albo panie tatusiu trenuj skilla czesciej :> bedziesz pr0 :> albo wlacz czity bedziesz mial latwiej jak ja to robie :P
PozdroNaLagu ;***

nocra - Pią 08 Kwi, 2005 22:28

ehh ja trafilem przez nappego ... kazal mi wejsc na server no i tak sie stalo :D okazalo sie ze graja tu fajni ludzie jest dyscyplina i pingi nawet niezle :] ciezko o taki serverek :>
dolinno - Pią 08 Kwi, 2005 22:40

1)trafiłem tu przez przypadek
2)gram tu bo można zdobywać dużo FRAGÓW! :cfaniak: :rotfl: :rotfl2: :hahaha:

nocra - Pią 08 Kwi, 2005 23:33

heheheehe no to fajny cel gry tutaj ;]
dolinno - Nie 10 Kwi, 2005 19:58

fajny server f@jna gra f@_|ne frragi ALE F@_||\|!3 !! !! ;x :E