CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o adma // ForgotteN ( FN )
.:Solid_Snake:. - Sob 22 Sty, 2005 15:56
jatokor.pl napisał/a:
podpowiem że napisał to 22 minuty po rejestracji na forum
To i tak wykazał sie cierpliwością. Niektorzy to bezpośrenio walą posta . Wynik jest chyba oczywisty, ale dla formalnosci poszło do rozpatrzenia.jatokor - Sob 22 Sty, 2005 16:06
Cytat:
ale dla formalnosci poszło do rozpatrzenia
hyhy mnie dla formolności odrazu wysłaliscie na drzewo i to po 2 miesiącach od rejestracji na forum ale zapniałem juz o tym Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 16:02
jatokor.pl napisał/a:
Cytat:
ale dla formalnosci poszło do rozpatrzenia
hyhy mnie dla formolności odrazu wysłaliscie na drzewo i to po 2 miesiącach od rejestracji na forum ale zapniałem juz o tym
Chyba za mało dostałeś jeszcze ode mnie będą poprawiny jatokor - Nie 23 Sty, 2005 19:17
LiqS napisał/a:
Chyba za mało dostałeś jeszcze ode mnie będą poprawiny
eeeeeeeeee ja już sie z Tobą nie spotykam Liqs to sie robi nie bezpiecznenowik - Nie 23 Sty, 2005 19:48
jatokor.pl napisał/a:
LiqS napisał/a:
Chyba za mało dostałeś jeszcze ode mnie będą poprawiny
eeeeeeeeee ja już sie z Tobą nie spotykam Liqs to sie robi nie bezpieczne
Eeeee to wy się spotykacie. Nie no lol a kiedy ślub Oczywiście to taki mały joke jatokor - Nie 23 Sty, 2005 19:53 eeee nie śmieszny spotykamy się nie pod kształetem seksualno miłosnym oj nowik nowik ty to masz interpretacje Ronin - Nie 23 Sty, 2005 20:35 Nie znam cie , poza tym troche szybko ci poszlo wlacznie z rejsestracja na forum.
Nie i nie
PozdrawiamAnonymous - Nie 23 Sty, 2005 22:49 nie off-topicowac tutaj bo bedize kasu-kasukodik - Czw 27 Sty, 2005 06:44 jestem na NIE