To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Prozba KoLeS 2

piNwin^ - Sob 12 Lut, 2005 21:51

Je¶li mój głos sięliczy to na TAK!

Argumentacja for Solid Snake:
Dobrze sie znim gra, full kult00rka, przestrzega zasad regulaminu, nie raszuje :)

nowik - Sob 12 Lut, 2005 22:02

dobra ja napisze ze jestem ...... (fanfary :D :D ) na ......... (probleby z mikrofonem)........raz dwa trzy próba mikrofonu, no dobrze zatem jestem na .......... n ........ (trzaski) ...... ej co jest, dobra to teraz szybko póki działa, jestem na tak ;] chociaz ma czasami problemy z przeklinaniem, ale mam nadzieje ze jak poczuje sie kims wazniejszym to bedzie dobrze, a tak po za tym jednym to przeztrzega regulaminu. Tylko czemu wszyscy pisz± że nie ma adminów, Teraz Bubel gra prawie cały dzień więc admin jest. Nie lepiej wam robic kopiuj wklej bo wszystkie prosby podobne ;/ Starajcie sie moze je jakos senownie umotywować że Ci na tym zależy itp. itd. ;]
ciasteczkowy - Nie 13 Lut, 2005 05:04

na nie nawet nie wiem kim ty jeste¶ może masz inny nik ;/ widze cię tylko na forum i dwie /trzecie twoich postów s± prób± zaczepiania innych i powodowanie konfliktów.
Moim zdaniem szukamy takich ludzi jak np.Nowik który sie sprawdził w 100%
życze powodzenia ale mój głos narazie na NIE.

nappy - Nie 13 Lut, 2005 12:02

ciasteczkowy napisał/a:
na nie nawet nie wiem kim ty jeste¶ może masz inny nik ;/ widze cię tylko na forum i dwie /trzecie twoich postów s± prób± zaczepiania innych i powodowanie konfliktów.

nie, powód - j/w

KoLeS - Nie 13 Lut, 2005 12:37

ciasteczkowy napisał/a:

nappy napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:

nie, powód - j/w

add 1.
ciastek jak mnie nie widziales na servie to chyba nie ogarniasz co sie dzieje na servie gralismy razem bardzo duzo razy .... inny nick no czasem ERROR666 no i z tagiem [TCA] . jesli myslisz ze chce zaczepiac ludzi to sie mylisz ja tylko swoje opinie wyrazam

add 2 . nappy kiedy ostani raz na bydzi grales ?? gram od poltora miecha na servie codzienie ( poza ostanim tygodnie) i jakos ani razu cie nie widzialem chyba zecaly czas grasz pod fake

nappy - Nie 13 Lut, 2005 13:02

Hmmm dziwne? Ja gram na bydzi wła¶ciwie od pocz±tku... i Ciebie jako¶ tez niewidziałem :x
ciasteczkowy - Nie 13 Lut, 2005 16:14

Cytat:
Nie kłucić się. KoLeS nie odpowiadaj. Czekamy na resztę opinii.

to po pierwsze ,i to jest też powód dlaczego jestem na nie składasz pro¶bę i to wszystko z twojej strony dalej już wypowiadaj± się gracze jedni na tak dródzy na nie a ty w tym akurat wypadku nie komentujesz tego co inni pisz±.

Je¶li z Tob± grałem to ok ale widocznie nie byłe¶ jak±¶ wyróżniaj±c± sie osob± na któr± bym musiał specjalnie zwrócić uwage.
Nie jestem wstanie ogarn±ć wszystkiego gram już troche czasu w cs i znam naprawde wielu graczy w całej polsce na samym gg mam ponad 200 osób z samego cs ,ale Ciebie poprostu nie zauważyłem, no nic moja wina ,ale za to zauważyłem twoje udzielanie się na forum i moja opinia jest poprostu negatywna (narazie) Nie znam cie i może jeste¶ inny niż mi się wydaje
Ale narazie jestem na NIE i mam nadzieje że się to zmieni . Pozdrawiam

Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 21:12

Poszło tam gdzie ¶wiatł....yyy do rozpatrzenia
Anonymous - Czw 17 Lut, 2005 13:29

przyjęty... EOT