CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - co tak mało osób :|
jatokor - Sob 26 Lut, 2005 20:59 nie ma jeszcze JustyS* - Nie 06 Mar, 2005 17:45 nie wiem jak bylo wczesniej bo od niedawna gram na sulku ale dostalam wczoraj ip bydzi i dzis tam gralam bo sulek byl pusty i wszyscy z sulka byli na bydzi akira - Nie 06 Mar, 2005 19:09 eee...... JustyS* czemu masz napisane uzytkownik a nie uzytkowniczka ja tam w szczeguly nie wnikam kodik - Nie 06 Mar, 2005 22:42
JustyS* napisał/a:
nie wiem jak bylo wczesniej bo od niedawna gram na sulku ale dostalam wczoraj ip bydzi i dzis tam gralam bo sulek byl pusty i wszyscy z sulka byli na bydzi
a skad masz IP bydzi ? JustyS* - Pon 07 Mar, 2005 01:55 a widzisz wczoraj znaczy przedwczoraj dal mi ktos na sulku i stad wiedzialam jakie jest ip bydzi
[ Dodano: Pon 07 Mar, 2005 01:57 ]
akira napisał/a:
eee...... JustyS* czemu masz napisane uzytkownik a nie uzytkowniczka ja tam w szczeguly nie wnikam
wisz dobre pytanie ja tez nie wiem ale to chyba sie samemu nie ustawia bo ja tego nigdzie przy lgowaniu nie widzialam wiec moze to ktos z moeratorow powinien ustawic jak myslisz?? ;/kodik - Pon 07 Mar, 2005 18:49 jak bys noobku nie pamietała to ja Ci je dałem JustyS* - Wto 08 Mar, 2005 09:53 kodik przepraszam ale ostatno poznaje full ludzi z serwera i uz nie pamietam kto co mowi
poprostu chyba bed musiala brac od was gg i wtedy bede mogla tak na spokojnie z niektorymi pogadac Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 13:19
JustyS* napisał/a:
kodik przepraszam ale ostatno poznaje full ludzi z serwera i uz nie pamietam kto co mowi
poprostu chyba bed musiala brac od was gg i wtedy bede mogla tak na spokojnie z niektorymi pogadac
Ze mna tez ? Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 14:06 Tofik... przecierz wiesz ze nie masz szans
ale ja juz dziekuje... mnie wystarczy to co mam nowik - Wto 08 Mar, 2005 15:08 JustyS jak chcesz gg nasze to tutaj w profilu masz GaduGadu i tylko napisz