CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - ProĽba o perma
sokol - Sob 19 Mar, 2005 21:56 co jak co ale zdenerwowac lejme?taki spokojny czlowiek...cos musialo zajsc i to nie tylko wina lejmy czy adamosa ...ljm - Sob 19 Mar, 2005 22:00
sokol napisał/a:
co jak co ale zdenerwowac lejme?taki spokojny czlowiek...cos musialo zajsc i to nie tylko wina lejmy czy adamosa ...
bylem spokojny , ale wazelinka sie szerzy .. taka prawda myslice dalczemu odeszlo tyle osobl..
wlasnie przez takich ludzi jak KoLeS bawcie sie dalej w swojej piaskownicy .:Solid_Snake:. - Sob 19 Mar, 2005 22:01
l3jm4 napisał/a:
sokol napisał/a:
co jak co ale zdenerwowac lejme?taki spokojny czlowiek...cos musialo zajsc i to nie tylko wina lejmy czy adamosa ...
bylem spokojny , ale wazelinka sie szerzy .. taka prawda myslice dalczemu odeszlo tyle osobl..
wlasnie przez takich ludzi jak KoLeS bawcie sie dalej w swojej piaskownicy
OK, foch o sciane i nara? A nie lepiej jak co¶ bylo nie tak napisać tutaj na forum? Powiedzieć co jest nie tak itp itd? Pozdro.lnk - Sob 19 Mar, 2005 22:19 No koles dzisiaj gralem na bydzi i kicki dawales zea byle co np. kazdy z kazdego teamu sie raz skampił i juz pisales ze kicki beda nastepnym razem lub ktos przejdzie strefe 1 mm i juz kick ;/
ludzie nie sa doskonali
Pozdro allsokol - Sob 19 Mar, 2005 22:34 Lonek rush to rush z tym sie zgodze ale...bo jakiego grzyba mnie kick'owal za to ze byl ostatni terro i przeszedlem strefe??czyzby slabo zapoznal sie z zasadami ? aha przykro mi ze nie dysponuje screenami co pisal KoLeS na say'u
kicki za free
kicki za ojczyzne
Przecierz to jakies smieszne :| :| :|ljm - Nie 20 Mar, 2005 07:37 taaa to bylo dobre , solid kick za ojczyzne ... ten koles ma poprostu nie rowno pod sufitem . a ja nie jestem takim *********** zeby nagrywac demka i usadzic tego zalosnego admina bo wcale mi na tym nie zalezy . wole grac ffa i sie bawic w spokoju z ludzmi ktorzy nie sa sztuczni... bo tak naprawde to klnie tutaj 90% z was tylko sie boja jeden drugiego bo naskarzy ... zal jak w przedszkolu KoLeS - Nie 20 Mar, 2005 11:32 czlowieku wiesz czmemu pisze za ojczyzne jak gosciu stoi na raszu ja mu mowie ze raszuje on nic ... no to kick.... wraca na server i sie pyta za co kick :O no to ja sie pytam czy nie wie za co no jak odpowie ze nie ( chodziarz mowilem mu ze na raszu jest ... ) to odpowiadam ze pewnie za ojczyzne ... a ty lejma juz bys mogl sie nie osmieszac bo i tak o dno stuknoles juz dawno .... zlosne jak byly admin stoczyl sie tak bardzo ehhhh ale i tacy ludzie sa na swiecie .... no nic pozdrawiamsokol - Nie 20 Mar, 2005 11:57
KoLeS ogarnij sie prosze
jak ty postrzegasz rush? ostatni terro zostal i kick'a dostalem @ za ojczyzne
za to na officie pisalem rofl
no za rofl'a kicki :| ok ale poco tak piszesz ze za free ? tak cie to bawi jak kickujesz ludzi?admin 4 fun? n/c
juz milczeljm - Nie 20 Mar, 2005 13:31 idz pilnuj bo cie ludzie jada jak tylko sie da ja pokazuje jaka jest prawda ...
I pamietaj sciagnij stringi jak cie cisna... EOT
Acha jak juz piszesz z polskimi znakami to proĽba pisze sie przez ¦Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 14:02
LiqS napisał/a:
STEAM_0:1:330514 - banned
hmm a na jakiej podstawie te screeny ;/ wogóle to czyj steam ljm