CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - RASZE
B_S_E - Śro 23 Mar, 2005 13:58 MOj post byl only 4fun wiec ^^ sokol no pewnie ze tak/nie ^^ sam sobie odpowiec to tylko DŻOŁK <<PA POLISZ WERSION
PAterrsonik ALE NP: KILKA TAKICH STREF BARDZO BY SIE PRZYDALO BO ADMIN NIE MA 100 PAR OCZU
W TAKICH MIEJSCACH GDZIE DUZO OSOB RASZUJE NP;KANALY NA MILITI POSTAWIC TAKA STREFE I NIE BIEGNA SOBIE AHAHAHAHAHAHAHAHHA^^ A RESZTA STREF BYLA BY POD STALA KONTROLA ADMINA ^^<<teoretycznelnk - Śro 23 Mar, 2005 14:17 jfk ma racje np. ostatnio jakis dwoch kolesi z niby klanu raszowali na mapie vertigo byli oczywiscie w ct powiedzialem im zeby nie raszowali postrzelilem jednego zeby nie raszowal to on zjechal mnie do 5 hp ;/ zaczeli sie pluc wyzywac i wogole jeszcze powiedzieli ze ta mapa jest do raszowania
Pozdro All ciasteczkowy - Śro 23 Mar, 2005 14:25 a ciastko siedzi przed kompem i tylko czeka aż mu się gg zaświeci z tekstem
"ciastko wejdz na serwer bo raszują"
wtedy też zacierając ręce ze wzruszenia na szybko zmieniam nik popijam soczek i zmierzam światłowodem pogadać sobie z panem raszerem , po krótkiej rozmowie hym monologu wykonuję swoją powinność i cały serwer jest szczęśliwy ,u BSE korki od szampana szczelają a ciastko wraca do rzeczywistości i znów dłubie coś przy stronie. _JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 14:34
Cytat:
Propozycja anty-rasza była już rozwazana, były robione pierwsze pomiary do jego załozenia, niestety, napotkaliśmy problem nie do przeskoczenia, nie można robić ganic w róznych płaszczyznach, a zatem większość mapek miała by luki w ochronie
Na fenix.katowice są takie strefy bardzo zbliżone do Waszych, nie spotkałem się aby ktokolwiek przeszedł przez takiego rasza bez killa.
No ja proponuje notorysznych raszerów jakos ostzrej karać.
I jak lonek napisał potrafi ci taki za zwrócenie uwagi zjechać do kilku HP.
Moze wiecej admów.nowik - Śro 23 Mar, 2005 14:48 ja jak ktos raszuej tak beszczelnie ze jeszcze pół teamu zabije to banik na 5 minut a takich notorczynych raszerwo to na godzinke banuje _JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 15:40 powiedzmy STOP raszerom
Nie dajmy się zastraszyć kikujmy BANUJMY. i jeszcze jedno
V O T U J M Y ~ vote i po kłopocie ale razem solidarnie.Anonymous - Śro 23 Mar, 2005 18:45 co do plugina do stref pomysl fajny, gdyby tylko dalo sie obejsc problem o jakim patt pisal to pewnie by byl zainstalowany (o ile komus by sie chcialo porobic wszystkie pomiary )
a na innych serwerach gdzoe to jest jak rozwiazali ten problem?_JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 18:57 Tytaj http://www.cs.fenix.katowice.pl/ są strefy o których pisałem. Gram tam dłuższy czas i jest tak:
Jezeli masz ponizej (na starcie rundy) 3500 $ serwer Cie nie zabije jak bedieszraszowa,ł w przeciwnym razie musisz odczekac 1.5 minuty( troszke duzo). Ale jak nie spełnisz tych wymagań no nie ma bata zebys sie przedstał. Przynajmniej nikomu sie nie udało. A map jest sporo na których są ustawione bramy śmierci.LuPo - Śro 23 Mar, 2005 19:05 omg 3500 $ to mp5 z helmem i kevlarem kupujesz od tyłu na aztecu cały team można pojechać .
Najlepiej robić jak Ciacho powiedział - zapisać sobie GG admow i pisać zawsze ktoś jest przy kompie .
Proponowałbym żeby w regulaminie zapisać że każdy raszujący pod nieobecność admina będzie surowiej karany za rasze niż jak jest admin np. banem na dwa dni .Skarga z jednym świadkiem by wystarczyla :O._JFK_ - Śro 23 Mar, 2005 19:26 No to było by dobe ale przynajmniej 2 swiadkow zeby nie bylo i BAN na 2 godzinki albo cały dzień. No 2 teżmogą być, bo nienawidzę jak ktos raszuje na TP