CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Proźba o odbanowanie !
potek - Pią 15 Kwi, 2005 13:52 ok a przez jaki czas bede miał tego bana ?ljm - Pią 15 Kwi, 2005 14:24 dozywocie bbl` - Pią 15 Kwi, 2005 14:30
l3jm4 napisał/a:
dozywocie
Dozywocie moze nie, ale z 15 lat napewno .ritarded l. - Pią 15 Kwi, 2005 15:06 kare to ja mu dam, na d2 Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 15:15 0potek - jak bym tak kazdego wyzywac jak mi wejdze pod celownik... to juz bym dawno dostal bana na wszystkich polskich serwerach. Wiec bana napewno bedziesz mial ... jka dla mnie to mogl by byc na jakies 3-4 tygodznie zebys zrozumial to...bo teksty ze odrazy to zaczailes to ja nie wiezrze potek - Pią 15 Kwi, 2005 17:31 sorry ale pół servera tak sie odzywa a jak zawsze ja musze dostac kare ludzie odbanujcei mi chociaz sulka albo bydzie niech mam bana tylko na 1 servie prosz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nappy - Pią 15 Kwi, 2005 21:40 GDZIE?! JAK?! Podaj przykłady, sprawdzimy w logach i też będą ukarani... więc pls, nie broń się takimi tekstami..:Solid_Snake:. - Pią 15 Kwi, 2005 21:42
nappy napisał/a:
GDZIE?! JAK?! Podaj przykłady, sprawdzimy w logach i też będą ukarani... więc pls, nie broń się takimi tekstami.
nappy od kiedy masz dostęp do logów serwerów?ljm - Pią 15 Kwi, 2005 21:44
.:Solid_Snake:. napisał/a:
nappy napisał/a:
GDZIE?! JAK?! Podaj przykłady, sprawdzimy w logach i też będą ukarani... więc pls, nie broń się takimi tekstami.
nappy od kiedy masz dostęp do logów serwerów?
bez przesady solid bo zachowujesz sie jakbys tylko ty mial dostep.... ;o Nie musi miec , pisze tylko to co powinninen miec Potek by mogl kogos oskrazyc .:Solid_Snake:. - Pią 15 Kwi, 2005 22:05 A mi chodzi o to zeby ludzi w bład nie wprowadzać. Diabeł tkwi w szczegółach czyli małych rzeczach. Tu się fakt przekreci, tam sie przekreci i sie dezorientacja zrobi. Dałem sprostowanie od co. No i nie mam tylko ja. Ma jeszcze USX, patt, Cheetach i Liq .