CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - rap / prosba o adma
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 18:52
ToFik napisał/a:
Zdecydowane nie, zaczolem ostatnio grywac na bydzi, bo sie tam ciekawie porobilo i nie mam lagow!! Nigdy nie widzialem
tez na nieAnonymous - Wto 19 Kwi, 2005 18:57 O widze ze ten pan tez sie dzisiaj zarejestrowal-powodzeniarap - Wto 19 Kwi, 2005 19:13 Tofik tam jest 19 styczen, a nie kwiecien :|Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 19:18
rap napisał/a:
Tofik tam jest 19 styczen, a nie kwiecien :|
YYY, sory w takim razie, wstalem dopiero piNwin^ - Wto 19 Kwi, 2005 19:24
ToFik napisał/a:
rap napisał/a:
Tofik tam jest 19 styczen, a nie kwiecien :|
YYY, sory w takim razie, wstalem dopiero
n/c
rap ja Cię znam, i jestem na TAK rap - Wto 19 Kwi, 2005 19:26 Tofik wybaczam Ci, ale zeby mi to bylo ostatni raz
Pinwin THX ciasteczkowy - Wto 19 Kwi, 2005 21:02 Dobra po zasięgnięciu opini u innych przejrzeniu twoich postów moim zdaniem panie rap myślę że powinieneś jeszcze trochę pograć bo za mało Cię znamy narazie jestem na NIE , co nie oznacza że jak zobacze jak czesto grasz i się zachowujesz że nie zmienie zdania na twój temat. Powodzenia i pozdrawiamDzejms - Śro 20 Kwi, 2005 16:22
K@Cz@N napisał/a:
tez na nie
Do Kaczana i Nowika.
Uważam, że nie musicie się wypowiadać w kwestii podań o admina, gdyż wszyscy już wiedzą, że:
K@cz@n - jest zawsze na nie.
Nowik - jest zawsze na tak.Anonymous - Śro 20 Kwi, 2005 16:25
007 napisał/a:
K@Cz@N napisał/a:
tez na nie
Do Kaczana i Nowika.
Uważam, że nie musicie się wypowiadać w kwestii podań o admina, gdyż wszyscy już wiedzą, że:
K@cz@n - jest zawsze na nie.
Nowik - jest zawsze na tak.
No sorry 007... ale juz mnie lekko wqur.... a co Cie to obchodzi ze ja mam taka opinie co do tego gostka
Tutaj wyrazilem swoja opinie... malo go widuje... a ostanio cos gostek bywal na serwie, lecz jak pamietam od jakiego admina dostal kicka za raszowanie. WIEC JESTEM NA NIEDzejms - Śro 20 Kwi, 2005 16:34
K@Cz@N napisał/a:
No sorry 007... ale juz mnie lekko wqur.... a co Cie to obchodzi ze ja mam taka opinie co do tego gostka
Kaczan pamiętasz 1 punkt regulaminu adminów? Jeśli nie to brzmi on tak:
1. Admini muszą sobą prezentować wysoki poziom kultury i opanowania - mają swiecić przykladem zarówno na serwerze jak i na forum! Gdy złamia ten punkt będą karani o wiele surowiej niż zwykli gracze poprzez odebranie flag czasowo lub na stałe, nawet jeśli będzie to dotyczyło samego forum.
Ktoś tu jego nie rozumie, ale to powinni ocenić H@.