CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - _rOsO_ na ADMA
Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 14:05 Roso patrze ty jestes czlowiek rakieta. Wczoraj sie zarejestrowales dzisiaj skladasz prosbe o adma (nie bede nic wspominal o 17 postach w jeden dzien ). Sam sie przyznales ze nie znasz stref co w moim odczuciu skresla cie jako admina na samym poczatku ;/, chodz malo ktury gracz potrafi przyznac sie do bledu tu umnie masz +
Ciut z nami dluzej pograj to moze bede na tak.
Narazie jestem na nie _rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 14:10 Aha co do forum, to zawsze bardzo sie udzielam jak juz gdzies jestem co chyba od WCZORAJ widać
hm... no i jedno mnie zastanawia skad ta niechęć do mnie?? Czy to stała atmosfera?? Niektórzy nie lubią kogoś za nick czy jak?? W kazdym razie jest tylko 1 osoba której za zachowanie nie lubię ksywę ma na literkę V, i nie lubię jej za cwaniactwo, to tyle ;-) Ciach temat atmosfery.
A co do śmiechów z ciasteczkowego, że niby nie wymiata to ciekawe czy wy zawsze jeździcie na 80:2 w rankingu??
pozdrawiam i życzę powrotu do dobrego humorku mimo 13 Piątku
[ Dodano: Pią 13 Maj, 2005 15:14 ]
enc napisał/a:
Roso patrze ty jestes czlowiek rakieta. Wczoraj sie zarejestrowales dzisiaj skladasz prosbe o adma (nie bede nic wspominal o 17 postach w jeden dzien ). Sam sie przyznales ze nie znasz stref co w moim odczuciu skresla cie jako admina na samym poczatku ;/, chodz malo ktury gracz potrafi przyznac sie do bledu tu umnie masz +
Ciut z nami dluzej pograj to moze bede na tak.
Narazie jestem na nie
Witaj ENC ;-)
Jak wspomniałem nie znałem stref przy pierwszym kontakcie z FUSION, było to bardzo bardzo dawno ;-)
Szczerze ;-) To teraz znam strefy lepiej niż budowę własnej dłoni lewej ;-)
Co do rakiety to zawsze taki byłem, daje słowo ze bedziecie mieli ze mna dobty kontakt juz taki jestem. Że dużo robię.
Najbardziej bolą mnie zarzutu o to ze jestem na forum od wczoraj, jakoś nie przeszkadza mi to w robieniu zrzuty na dysk, a czy wszyscy stali bywalcy też sie zrzucili było by fajnie. Panowie to nasz serwer, to dla nas ;-)
pozdrawiam Enc i czekam na kolejne pytania
aha no jestem od wczoraj ale będe juz zawszeDzejms - Pią 13 Maj, 2005 14:19 Ładnie pisze. Myślę, że jak taki ton mowy i myślenia utrzyma przez okres zanim go dobrze poznamy, to napewno dostanie admina, lecz narazie to musimy się lepiej poznać. Czyli niestety też na NIE.
(PS Nowik to mój syn. Jak nie mam tzw. skila to chociaż tym mogę się pochwalić )_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 14:26
DzejmsBlond 'oo7' napisał/a:
Ładnie pisze. Myślę, że jak taki ton mowy i myślenia utrzyma przez okres zanim go dobrze poznamy, to napewno dostanie admina, lecz narazie to musimy się lepiej poznać. Czyli niestety też na NIE.
(PS Nowik to mój syn. Jak nie mam tzw. skila to chociaż tym mogę się pochwalić )
Hehe
Witaj, no to gratuluje syna, ze mną to jest tak ze narzeczona męczy mnie codziennie o ślub i o syna... ale czy ja jestem gotowy to chyba inna sprawa, chociaż z drugiej strony to kiedy się jest gotowym??
A wiecie że juz teraz w tym moim temacie jest wielki zysk?? Dzieki niemu zwrócicie na mnie uwage na serwie, bo jak widzę to jakis rozpoznawalny nie jestem. Dzieki temu już sie znamy ;-)
Dzięki również za ton wypowiedzi Dzejms, powiedziałeś ( NIE szkoda ) ale za to dlatego, że mnie nie znasz, wcześniejsze wypowiedzi na szczęscie zdecydowana mniejszość , mówiła NIE bo jest FE i wogóle od wczoraj na forum Ale za to na świecie jestem juz długo
pozdrawiamritarded l. - Pią 13 Maj, 2005 14:31
Cytat:
ma na literkę V, i nie lubię jej za cwaniactwo
hm...bukers - Pią 13 Maj, 2005 14:41 ale roso jaka nie chec przeciezwiekszosc z nas cie nie zna, bo naprawde wydajesz sie spoko ale nie mozna dac admina osobie, ktorej nie znamy. Mam nadzieje ze rozumiesz to.
Jak piszesz ze grasz codziennie to graj tak dalej, bo to tylko +.
P.S.
K@cz@n mnie znowu polozyl na ziemie
Tak sie zastanawailem kiedy cos napisze hehe Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 14:45
Raffik napisał/a:
_rOsO_ napisał/a:
[ciach] Ciasteczkowy ( wymiata ) [ciach]
no sorki nie moglem sie powstrzymac
No ja tez sie wlasnie udlawilem kurczaczkiem, no nie moge _rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 14:53
jasQ napisał/a:
ale roso jaka nie chec przeciezwiekszosc z nas cie nie zna, bo naprawde wydajesz sie spoko ale nie mozna dac admina osobie, ktorej nie znamy. Mam nadzieje ze rozumiesz to.
Jak piszesz ze grasz codziennie to graj tak dalej, bo to tylko +.
P.S.
K@cz@n mnie znowu polozyl na ziemie
Tak sie zastanawailem kiedy cos napisze hehe
Masz rację chodzi mi poprostu o ton, a moze przewrażliwiony jestem, taki się jakis samotny czuję
To dziś po pracy na bydzie gnam i wam pokaz dam ;-)nowik - Pią 13 Maj, 2005 15:11 a ja sie wypowiem tak, ładnie piszesz prośby i posty ale jak inni juz napisali na forum jestes za krotko ale sie udzielasz i oby tak dalej ale niestety z serwera kojarze Ciebie ale bardzo słabo, nie wiem czemu, ale jezeli bedzie tak jak mowisz to admina napewno dostaniesz, ale ja w tej chwili jestem na nie.
pozdro bbl` - Pią 13 Maj, 2005 15:15 Na nie, wogole nie kojarze .