CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - kick hmm za co??
.:Solid_Snake:. - Pią 10 Cze, 2005 00:05
Vegeta napisał/a:
fakt faktem wiem ze admin nie ma obowiazku upominania graczy ale bez przesady .. po za tym ktos przeklinal w ct ale tego juz roso nei wylapal ... tylko ja dostalem kicka za cos czego nie zrobilem
Raz, to tylko kick,
Dwa, mogło się zdażyć, ze chciałeś cos powiedzieć i nacisnołeś guzik od mica, a tym czasie ktoś inny mógł powiedzieć "ku.rwa". CS nie pokazuje dwóch ikonek rozmówców, tylko tą, która pierwsza była aktywowana. I to, że ktoś mógł się pomylić nie ze swojej winy Cie nie usprawiedliwia aby nazwać tego kogoś plebem.
Więc pytanie, czy skłądając skargę możecie się przyznać z czystym sercem że wobec rOsO byliście w porzadku i nie zrobiliscie czegoś co go mogło w wiekszym czy mniejszym stopniu do czegoś sprowokować, zdenerwować? Wątpię. To samo tyczy się nazywanie go "adminkiem" co jest oznaką zniewagi!Vegeta - Pią 10 Cze, 2005 00:11 za nim dostalem pierwszego kicka nic nie mowilem ale pozniej mnie to wkurzylo
po za tym poszukaj w logach tam bedzie kto napisal z tym chlopcem
sluchaj po za tym nie wyzywam nikogo a tym bardziej nie bluzgam a tym bardziej guzika wtedy nie naciskam.. mam swoej zasady i ich sie trzymam ale jak ktos uwaza ze nie musi nikogo upominac to tylko swaidczy o adminie ze ma gdzies czy ktos bedzie gral na danym servie i jak sie odnosi do takiego admina_rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 00:13 Vegeta jeśli mówisz o mnie to jak napewno udało ci sie zauważyc upomniałem wcześniej skoro nic nie dało to cóż. Chciałem też dodać, ze zawsze bede kickował za obrazanie innych oraz rasze ( po upomnieniu ) pozdrawiam.Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 00:15
No pieknie, osoba ktorej zawsze najwiecej przeszkadzalo wyzywanie i przeklinanie ciasteczkowy - Pią 10 Cze, 2005 00:15 Nawet rosół nie musisz upominać jeszcze do tego stałych graczy , jak kikniesz to się zastanawia i krzyczy za co za co no to ty mu za rasz a on aaa no tak zapomniałem Vegeta - Pią 10 Cze, 2005 00:16 mnie upomniales ciekawe kiedy?? hmm bo jakos wiem ze polecialem odrazu .... i zero upomnienia ..Anonymous - Pią 10 Cze, 2005 00:17 ej ej ej.. mary to moze i mogla dostac kicka za zlamnie stref , bo ona czesto gra na inny serwei a tam, mozna do radyjka itp.
Ale jesli chodzi o zle odzywanie sie Vegety, a szczegolnie o slownicto na k.. to chyba roso sie przeslyszal, bo naprawde... nigdy nie slyszalem z jego ust takiego slowa..:Solid_Snake:. - Pią 10 Cze, 2005 00:20
No pieknie, osoba ktorej zawsze najwiecej przeszkadzalo wyzywanie i przeklinanie
Kod:
L 06/09/2005 - 23:41:55: "nurse<5414><STEAM_0:1:5571921><CT>" say "jestem roso kretyn mnie wywalil"
To są narazie kwiatki. Najlepsze jest to, że to są teksty do r0s0, bo Mary myślała, że on ją kickował, a r0s0 dał jej jednego kicka za rasz. Zaraz wkleje całe logi.
POPRAWKA. Dostała dwa kicki, jeden na nick mary, drugi na nick nurse, stąd moja pomyłka._rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 00:22 K@CZ@N na bank, i tutaj prośba do osób z team-u CT na sam koniec nuke którzy moga sie wypowiedzieć na ten temat...
Wychodzi na to że od dzis to tylko record i doiero na serwer, albo po dwóch adminów, żeby był świadek ;/
Jaki niby bym miał cel w kickowaniu dla włąsnego zadowolenia czy co?? ech...
Pilnuje porzadku i za to takie jazdy w szoku jestem poprostu, znam zasady adminów i za każdym razem wam to pokaze teraz i za każdym następnym razem...
pozdrawiam
Za chwile udostępnie demko z "plebem" w wykonaniu Leniwca pod moim adresem.Vegeta - Pią 10 Cze, 2005 00:30 nio wlasnei niech sie wypowiedza kto tu bluzgal.... albo kto cos napisal...