CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - bydzia *DEAD*
Anonymous - Pon 13 Cze, 2005 10:22 a sulek 3 i tak pusty stoi .:Solid_Snake:. - Pon 13 Cze, 2005 13:52 Oj nie powiedziałbym. DUCH i Kosmos, nie mają slotów na sulku 1 i 2 wiec gramy ciągle razem na sul3. I typy się wbijają np Shenron czy Sid kodik - Pon 13 Cze, 2005 13:58 moze tak umowimy sie na wieczor zeby pograc troche ?DUCH - Pon 13 Cze, 2005 14:36
.:Solid_Snake:. napisał/a:
Oj nie powiedziałbym. DUCH i Kosmos, nie mają slotów na sulku 1 i 2 wiec gramy ciągle razem na sul3. I typy się wbijają np Shenron czy Sid
Raz zdarzylo sie ze bylo nawet 8 osob .
k0d!k' gadaj ze Solidem a on nam przekaze ;/ ..:Solid_Snake:. - Śro 15 Cze, 2005 17:12 Dysk doszedł. Teraz czekam na odpowiedź pana Admina Telstenu i lecimy od nowa bbl` - Śro 15 Cze, 2005 20:13 F@jnie znowu bedzie bydzia .Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 01:15
BuBeL^^ napisał/a:
F@jnie znowu bedzie bydzia .
kiedys bedzie
Chyba ze Telsten dowie sie ze robimy ich w jajo bo umowa nie zostala wykona do konca
A czy to teraz spowodowane wymiana dyku Czy moze jeszcze czyms .:Solid_Snake:. - Czw 16 Cze, 2005 09:08
K@Cz@N napisał/a:
BuBeL^^ napisał/a:
F@jnie znowu bedzie bydzia .
kiedys bedzie
Chyba ze Telsten dowie sie ze robimy ich w jajo bo umowa nie zostala wykona do konca
A czy to teraz spowodowane wymiana dyku Czy moze jeszcze czyms
Ciekawe jaka umowa człowieku wszystko wiedzący i wiecznie robiący innym pod górę? ;> Widać wiesz o wszystkim lepiej niż Ci, którzy zajmują się tym bezpośrednio. Alpha i Omega.
Chyba ze sam jakąś umowę żeś na boku podpisał .Anonymous - Czw 16 Cze, 2005 10:40 z tego co pamietam to jeszcze duzo bylo do zrobienia...ale spoko prziez ja to nie mowie ze:
oooooooooo Solid sie nie wywiazal z umowy bo cos tam.
Bo jak kiedys, kiedys, kiedys mozwiles ze trzeba zrobic super reklame, 1000 napisow TELSTEN itp. A z tego co ja widze to jest jeden baner na forum.
Za bardzo analizujesz moje wypowiedzi, szukasz podteksow. Wyluzuj ziooooooooommmmmm
aa no i nie odpowiedziales jeszcze na moje pytanie: A czy to teraz spowodowane wymiana dyku Czy moze jeszcze czyms .:Solid_Snake:. - Czw 16 Cze, 2005 10:49
K@Cz@N napisał/a:
Bo jak kiedys, kiedys, kiedys mozwiles ze trzeba zrobic super reklame, 1000 napisow TELSTEN itp. A z tego co ja widze to jest jeden baner na forum.
aa no i nie odpowiedziales jeszcze na moje pytanie: A czy to teraz spowodowane wymiana dyku Czy moze jeszcze czyms
Miały być reklamy bo tak to widziałem, ale administrator nie nalegał i przystał w zupełności na to co jest teraz wiec po co miałem dązyć do przepychu?
To teraz jest spowodowane tym, że komputer się nie podniósł po ostatnim reboocie. Przedtem admin mówił, że BB jest tyle ze może sie wysypać w każdym momencie. Nowy HDD mam juz w domu, teraz czekam tylko aby spotkać sie z administratorem, bo to on musi znaleźć czas.
i nie mów:
Cytat:
ale spoko prziez ja to nie mowie ze:
oooooooooo Solid sie nie wywiazal z umowy bo cos tam.
Mówiąc, że nie dotrzymaliśmy umowy, wskazujesz automatycznie na mnie, bo ja odpowiadam przed telstenem. Nikt inny.