CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina // PoTeC
Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 13:27 na TAK zna zasady i pilnuje porzadkusokol - Pon 04 Lip, 2005 14:24 b000000shE teraz to jush siem załamałem n/c moze jeszcze witnej hjuston na h@ ?
admin powinien miec mocn± psychike opanowanie co tu klamac potkowi jej brakuje,
z deka syczy do mikrofonu i b.rzadko go widze na bydzi ale luz spoko oka 555.
Robcie co checie ja juz nie poznaje tego serwera co byl rok temu.
adminem moze byc kazdy kto moofi nie rashuj i nie pszeklinaj a brakuje najwazniejszych askpektow w adminowaniu.
cu @ piaskownica[PL] Anonymous - Pon 04 Lip, 2005 14:39
sokol napisał/a:
adminem moze byc kazdy kto moofi nie rashuj i nie pszeklinaj a brakuje najwazniejszych askpektow w adminowaniu.
cu @ piaskownica[PL]
Z przykroscia, ale w tej sytuacji musze przyznac racje panu Skl......ljm - Pon 04 Lip, 2005 16:03 Jestem na NIEEEEEE.... az musialem sie tu wypowiedziec bo zazwyczaj sie nie wypowiadam w prosbach o adma.
sql napisal wyzej dlaczego jestem na nie... nie chce mi sie juz Quotowac... bo padam na twarz Jin - Pon 04 Lip, 2005 17:05 na nie.... skl napisał wszystko co było do napisania.potek - Pon 04 Lip, 2005 18:30
sokol napisał/a:
z deka syczy do mikrofonu
Ej ja nosze aparat na zębach i czasami jak che co¶ powiedziec to tak wychodzi a po za tym dawno ostatnio grali¶my i nie wiesz jak sie zachowuje bo się zmieniłemgorbaczow - Pon 04 Lip, 2005 18:52 Tak Tak i jeszcze raz tak doby gracz (stara sie pilnowac porz±dku) nie przeklina nie ¶piewa do mic itp. po prostu jeszcze raz takAnonymous - Pon 04 Lip, 2005 18:59
gorbaczow napisał/a:
Tak Tak i jeszcze raz tak doby gracz (stara sie pilnowac porz±dku) nie przeklina nie ¶piewa do mic itp. po prostu jeszcze raz tak
Kim ty jestes, widze ze sie zarejestrowales i z setek tematow pierwszy na twojej liscie byl ten sokol - Pon 04 Lip, 2005 19:08
ToFik napisał/a:
Z przykroscia, ale w tej sytuacji musze przyznac racje panu Skl......
.Jin - Pon 04 Lip, 2005 22:46 OMG zal.pl .... nie mam pytan co sie dzieje