To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - zal

_rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:28

Ja napisał/a:
z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.

Widzisz ja niestety nie wiem co było od trzech map.... CO do raszy to po to przeszedłem do CT żeby zobaczyć co tam się dzieje i raszujacy wylecieli.

Jeśli bedzie więcej logów i okaże się, że tylko Pączek zawinił to będzie reprezętowałinny klan najprawdopodobniej... ;/

Co za świat, co za ludzie ;/

Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 08:28

Gdzie ja nie patrze na zegarek jak stajesz na nuke na granicy raszu, kolo radyjka i wychylisz sie za bardzo nie ma zmiluj sie lecisz ;[ ;[ ;[
Nie wspominajac juz o d2 i tylach galerii

A co do przedstawionej sytuacji najlepiej bylo by gdyby sie wypowiedzial tez inny admin bedacy wtedy na serverze mam na mysli Sida
Ps. Na bydzi nie ma clanmodemenu tylo amxmodemenu

_rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:31

miql aka FF@ - wybacz, że na podstawie tego co mówisz nie ustawiam ludzi na serwerze :hahaha: Tylko wolę sam to sprawdzić...
Chciałem cię powitać na serwie ( zbieg okoliczności z ... ) :papa2: i życzyć gry w kulturalnej atmosferze...

miql aka FF@ - Wto 05 Lip, 2005 08:31

ojoj wielka rooznica :D amx czy cm :D
nie na prodku tylko na nuke :]
nie wychylam sie :*

[ Dodano: Wto 05 Lip, 2005 09:32 ]
bo jakos tylko roso do ciebie ktos cos ma....
czy to nie dziwne....
cos musi w tym byc...

bukers - Wto 05 Lip, 2005 08:33

enc ma taki głosik smieszny ale to sa tylko pozory...Gdy myslisz, że on zartuje to on nie zartuje...to jest brutal. Charakteryzuje sie tym, że jak mówi wszsycy go słuchają i tym, że jest bezwzględny :E :E

Enc taki zart ale głos masz wyyebany w kosmos :D heheh

miql aka FF@ - Wto 05 Lip, 2005 08:35

nom z tym sie zgodze !! ! :D głosik elo elo jest twooj :]
enc'e pence :]

[ Dodano: Wto 05 Lip, 2005 09:36 ]
dobra poczekajcie na odpowiedz sid'a i zamknij cie to bo sie off-topic robi !! !! :]

_rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:36

Jakoś nie bardzo chce mi sie z tobą dyskutować w taki sposób, poczekam na logi z wcześniejszych godzin i późniejszych ( jesli H@ je wrzucą ) bo jakoś sie czuje wyrwany z kontekstu.

CO do binda no nie mam żadnych poza buy...

Ja - Wto 05 Lip, 2005 08:42

_rOsO_ napisał/a:
Ja napisał/a:
z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.

i raszujacy wylecieli.

buahahahhahahhaahhaha wiesz co roso ? teraz to juz naprawde mnie to roz****** (sry za slownictwo ale rzez smiech niemoge sie powstrzymac) i niby kogo kickneles ? nikogo ! chociaz 2os mowily zektostam rashuje. n/c roso ...

ritarded l. - Wto 05 Lip, 2005 08:49

miql aka FF@ napisał/a:
!PERM!
vortex zawsze sprawiedliwy

nie ma na mnie skargi zadnej, tylko pochwaly?!?!?!?!?!?!?! :wow: :wow: :wow:

rezygnuje z @, tak sie staralem ;( ;(

ciasteczkowy - Wto 05 Lip, 2005 08:49

H@ dawać PERMA i kończyć ten off topic .
I nie patrzeć na to że ktoś jest z klanu czy od babci Marysi tylko admini patrzeć macie obiektywnie.
Dlaczego mnie tam nie było ;( ;( ;(