CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - zal
_rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:28
Ja napisał/a:
z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.
Widzisz ja niestety nie wiem co było od trzech map.... CO do raszy to po to przeszedłem do CT żeby zobaczyć co tam się dzieje i raszujacy wylecieli.
Jeśli bedzie więcej logów i okaże się, że tylko Pączek zawinił to będzie reprezętowałinny klan najprawdopodobniej... ;/
Co za świat, co za ludzie ;/Anonymous - Wto 05 Lip, 2005 08:28 Gdzie ja nie patrze na zegarek jak stajesz na nuke na granicy raszu, kolo radyjka i wychylisz sie za bardzo nie ma zmiluj sie lecisz
Nie wspominajac juz o d2 i tylach galerii
A co do przedstawionej sytuacji najlepiej bylo by gdyby sie wypowiedzial tez inny admin bedacy wtedy na serverze mam na mysli Sida
Ps. Na bydzi nie ma clanmodemenu tylo amxmodemenu_rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:31 miql aka FF@ - wybacz, że na podstawie tego co mówisz nie ustawiam ludzi na serwerze Tylko wolę sam to sprawdzić...
Chciałem cię powitać na serwie ( zbieg okoliczności z ... ) i życzyć gry w kulturalnej atmosferze...miql aka FF@ - Wto 05 Lip, 2005 08:31 ojoj wielka rooznica amx czy cm
nie na prodku tylko na nuke
nie wychylam sie
[ Dodano: Wto 05 Lip, 2005 09:32 ]
bo jakos tylko roso do ciebie ktos cos ma....
czy to nie dziwne....
cos musi w tym byc...bukers - Wto 05 Lip, 2005 08:33 enc ma taki głosik smieszny ale to sa tylko pozory...Gdy myslisz, że on zartuje to on nie zartuje...to jest brutal. Charakteryzuje sie tym, że jak mówi wszsycy go słuchają i tym, że jest bezwzględny
Enc taki zart ale głos masz wyyebany w kosmos hehehmiql aka FF@ - Wto 05 Lip, 2005 08:35 nom z tym sie zgodze ! głosik elo elo jest twooj
enc'e pence
[ Dodano: Wto 05 Lip, 2005 09:36 ]
dobra poczekajcie na odpowiedz sid'a i zamknij cie to bo sie off-topic robi !! _rOsO_ - Wto 05 Lip, 2005 08:36 Jakoś nie bardzo chce mi sie z tobą dyskutować w taki sposób, poczekam na logi z wcześniejszych godzin i późniejszych ( jesli H@ je wrzucą ) bo jakoś sie czuje wyrwany z kontekstu.
CO do binda no nie mam żadnych poza buy...Ja - Wto 05 Lip, 2005 08:42
_rOsO_ napisał/a:
Ja napisał/a:
z kickiem ktorego mi dales zgodze sie bo w pewnym momencie nerwy mi puscily.... powiedzialem "dobra zamkni juz ta jape kur**" bo koles przez 3 mapy mnie wyzywal .... najlepsze to jest to ze jemu ales za 1razem ostrzezenie - po 2 rashach i wyzwiskac, a ja raz mu odpowiedzialem i odrazu kick.
i raszujacy wylecieli.
buahahahhahahhaahhaha wiesz co roso ? teraz to juz naprawde mnie to roz****** (sry za slownictwo ale rzez smiech niemoge sie powstrzymac) i niby kogo kickneles ? nikogo ! chociaz 2os mowily zektostam rashuje. n/c roso ...ritarded l. - Wto 05 Lip, 2005 08:49
miql aka FF@ napisał/a:
!PERM!
vortex zawsze sprawiedliwy
nie ma na mnie skargi zadnej, tylko pochwaly?!?!?!?!?!?!?!
rezygnuje z @, tak sie staralem ciasteczkowy - Wto 05 Lip, 2005 08:49 H@ dawać PERMA i kończyć ten off topic .
I nie patrzeć na to że ktoś jest z klanu czy od babci Marysi tylko admini patrzeć macie obiektywnie.
Dlaczego mnie tam nie było