CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o zdjęcie adma / Yeleń
_rOsO_ - Pią 08 Lip, 2005 09:05 No ok, może rzeczywiście co do ciebie się zmienił, moze wg. niego był to żart?? Nie mogłeś powiedzieć mu tego, ze nie bardzo ci pasi A w sumie to wasza sprawa... już sie nie mieszam...kodik - Pią 08 Lip, 2005 09:16 nie wyzywał mnie strasznie ani nic wiec czemu mam z nim nie pogadac na serwie albo cos ...
ja nie jestem pamietliwy ( nie w takich sprawach lekkich ) z Vortexem tez cos tam wyszlo i jest luzz ( chyba )jatokor - Pią 08 Lip, 2005 09:54 jak małe dzieci... honorowi sie znaleźliritarded l. - Pią 08 Lip, 2005 10:28 wiesz kodik, ja do ciebie nic nie mam. ale denerwuje mnie jak kazdego sie czepiasz o byle co i tyle.kill - Pią 08 Lip, 2005 10:36 Yelen wiesz co, Ty sie lepiej wez w garsc i wez przyklad z brata-byly na niego skargi i sie wiele nie przejal tylko porzadnie adminowal. a tu jeden tekst krytyki i juz prosba o zdjecie adma... ;/ jestes poczatkujacym adminem i moze troche tej krytyki sie przyda, chociaz ja tam nie zauwazylem zebys sie zmienil kodik - Pią 08 Lip, 2005 10:39
VorteX^^ napisał/a:
wiesz kodik, ja do ciebie nic nie mam. ale denerwuje mnie jak kazdego sie czepiasz o byle co i tyle.
mam wiele rzeczy ktore zachowałem dla siebie wiec nie o byle co...ritarded l. - Pią 08 Lip, 2005 10:44 swojej opinii nie zmienie.ljm - Pią 08 Lip, 2005 11:03 nojmanie jak w pseckolu.... patterson - Pią 08 Lip, 2005 11:07 ale nie domowym Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 11:07
Ronin napisał/a:
Jedynie co mam ci Yeleniu do zarzucenia a zdażyło się nie poraz pierwszy że dajesz voty na inne mapy nie konsultując z innymi adminami. Poza tym graj jak grasz mój fragu
hmmm, a czy jest gdzies napisane, ze vota musisz konsultowac z innymi adminami?? Jakos sobie nie przypominam ;/