To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - prośba o zdjęcie adma / Yeleń

_rOsO_ - Pią 08 Lip, 2005 09:05

No ok, może rzeczywiście co do ciebie się zmienił, moze wg. niego był to żart?? Nie mogłeś powiedzieć mu tego, ze nie bardzo ci pasi ?? A w sumie to wasza sprawa... już sie nie mieszam...
kodik - Pią 08 Lip, 2005 09:16

nie wyzywał mnie strasznie ani nic wiec czemu mam z nim nie pogadac na serwie albo cos ...

ja nie jestem pamietliwy ( nie w takich sprawach lekkich ) z Vortexem tez cos tam wyszlo i jest luzz ( chyba )

jatokor - Pią 08 Lip, 2005 09:54

jak małe dzieci... honorowi sie znaleźli
ritarded l. - Pią 08 Lip, 2005 10:28

wiesz kodik, ja do ciebie nic nie mam. ale denerwuje mnie jak kazdego sie czepiasz o byle co i tyle.
kill - Pią 08 Lip, 2005 10:36

Yelen wiesz co, Ty sie lepiej wez w garsc i wez przyklad z brata-byly na niego skargi i sie wiele nie przejal tylko porzadnie adminowal. a tu jeden tekst krytyki i juz prosba o zdjecie adma... ;/ jestes poczatkujacym adminem i moze troche tej krytyki sie przyda, chociaz ja tam nie zauwazylem zebys sie zmienil :mrgreen:
kodik - Pią 08 Lip, 2005 10:39

VorteX^^ napisał/a:
wiesz kodik, ja do ciebie nic nie mam. ale denerwuje mnie jak kazdego sie czepiasz o byle co i tyle.

mam wiele rzeczy ktore zachowałem dla siebie wiec nie o byle co...

ritarded l. - Pią 08 Lip, 2005 10:44

swojej opinii nie zmienie.
ljm - Pią 08 Lip, 2005 11:03

nojmanie jak w pseckolu.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
patterson - Pią 08 Lip, 2005 11:07

ale nie domowym :x :mrgreen:
Anonymous - Pią 08 Lip, 2005 11:07

Ronin napisał/a:
Jedynie co mam ci Yeleniu do zarzucenia a zdażyło się nie poraz pierwszy że dajesz voty na inne mapy nie konsultując z innymi adminami. Poza tym graj jak grasz mój fragu !!

hmmm, a czy jest gdzies napisane, ze vota musisz konsultowac z innymi adminami?? Jakos sobie nie przypominam ;/