CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Umyślne TA, TK, wyzywanie od cziterów!
_rOsO_ - Nie 10 Lip, 2005 19:31 PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę?? Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
pozdrawiamcrz^^ - Nie 10 Lip, 2005 19:34
_rOsO_ napisał/a:
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę?? Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
pozdrawiam
Skończ, jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat, ok? Dzięki!patterson - Nie 10 Lip, 2005 19:38
h4x^254kg napisał/a:
_rOsO_ napisał/a:
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę?? Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
pozdrawiam
Skończ, jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat, ok? Dzięki!
Nie dyryguj tu nikim, bo nie jesteś od tego, od tego jest forum publiczne by każdy kto ma na to ochotę mógł się wypowiedzieć. Dopóki nikogo nie obraza ma prawo do wypowiedzi i nie tobie decydować kto ma się wypowiadać w tym temacie.crz^^ - Nie 10 Lip, 2005 19:43 Czytanie ze zrozumieniem.
Cytat:
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
Co to wnosi do tematu? Zwykły spam. A ja napisałem:
Cytat:
jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat
Jeśli nie ma nic do wniesienia do konwersacji, jakiś dowodów, demek, a ma zamiar się wypowiadać na jakieś "duperele" o piwie, koleżeństwie, wymianie gg, fotek itp. czy to pomaga w rozwiązaniu tej kwesti?sHenRon - Nie 10 Lip, 2005 19:45 Zacznijcie się kłócić po ludzku. Jest tu tyle byków, że ciężko rozczytać co piszecie._rOsO_ - Nie 10 Lip, 2005 19:46
h4x^254kg napisał/a:
Czytanie ze zrozumieniem.
Cytat:
PAnowie prośba, wejdźcie sobie na gg albo pw i sobie dogadajcie ta kwestyjkę Będzie miło a wy zostaniecie kolegami Piwko i wogóle, wakacje są w końcu
Co to wnosi do tematu? Zwykły spam. A ja napisałem:
Cytat:
jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to się nie odzywaj, alboi pisz na temat
Jeśli nie ma nic do wniesienia do konwersacji, jakiś dowodów, demek, a ma zamiar się wypowiadać na jakieś "duperele" o piwie, koleżeństwie, wymianie gg, fotek itp. czy to pomaga w rozwiązaniu tej kwesti?
Ustawiasz tutaj i ustawiasz na serwie, próbowałem byc miły ale widzę że szkoda czasu, jak dla mnie to ty zacząłeś głupie gadki przez mikro i szpan skillem ;/ Powiem więc, że powinieneś zacząć grać i dać grac innym, proste... Juz tu jedeen był " taki mistrz skilla " pozdro....patterson - Nie 10 Lip, 2005 19:47 Jak narazie to jego post jest sensowniejszy od niejednego "związanego ze sprawą". Z resztą jak widzisz próba ograniczenia wolnosci słowa rozwineła ten temat zamiast go skończyć crz^^ - Nie 10 Lip, 2005 19:49
Cytat:
Ustawiasz tutaj i ustawiasz na serwie, próbowałem byc miły ale widzę że szkoda czasu, jak dla mnie to ty zacząłeś głupie gadki przez mikro i szpan skillem Powiem więc, że powinieneś zacząć grać i dać grac innym, proste... Juz tu jedeen był " taki mistrz skilla "
Głupie gadki typu rozmowa na temat nie związany z CS'em, a np. rozmowa o czymś innym? O to ci chodzi? A może obrażanie kogoś, przez microfon? A teraz do tego jest szpan skilla, przed chwilą były czity? Zdecyduj się. Proste jest twoim kolegą to go bronisz._rOsO_ - Nie 10 Lip, 2005 19:55 Panie Hax więc:
1. Na serwerze kilku graczy podejrzewa cie o czity, więc to napisałęm, podejrzewa znaczy ze nikt ci nic nie udowodnił.
2. Szpan: oznacza, ze potrafisz "fisiować" jaki jesteś pro do ludzi co jak to najczesciej bywa doprowadza ich do szału i takich włąśnie oskarżeń
Do tego mówisz co mam prawo mówić a czego nie...
Aha i ten tekst "Głupie Gadki" ;/ , mądre to takie na jakie nam pozwolisz??crz^^ - Nie 10 Lip, 2005 19:59
_rOsO_ napisał/a:
Panie Hax więc:
1. Na serwerze kilku graczy podejrzewa cie o czity, więc to napisałęm, podejrzewa znaczy ze nikt ci nic nie udowodnił.
No to mi udowodnij, że mam wspomagacze, a nie co chwila zastraszanie, że "nagrywam demko ty czicie i dziesz na boarda". Udowodnij daj do oceny na boarda, jak się okaże, że mam to BAN, niech nawet tu pokażą te demka, wg. Markus_S'a mam aima, wegług KoLeS'a mam WH, tylko nawet nie ma żadnych demek, ani żadnych akcji śmierdzących czitami.