CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na Kod!ka
Szybszy - Wto 12 Lip, 2005 17:29 aha na poczatku mialem taga "kazio z pisazowic" pozniej zmienilem na "Szybszy"quit - Wto 12 Lip, 2005 18:08 Znam kodika ,nie od dzis...,admin z niego tez jes dobry...więc ktos..cos..mosiał przegiąc..tyle z mojej strony Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 18:13 Lol dziwne Szybszy ze zaraz jak bany poleciely to napisalem do Vortexa aby mi podal Steam ID i podalem je Kodikowi zeby go odbanowal wiec po co sie plułes i przeszkadzals tylko. A bład moze sie karzdemu zdarzyc jestesmy tylko ludzmi i mamy prawo do pomylek i nie rozumiem poco piszesz ten temat jezeli ty nie zostales zbanowany, a te pare słow które powiedzial ci kodik abys sie od nigo odczepil i dal mu w spokoju robic swoje napewno bardzo mocno urazily twoja dume Nie badzmy dziecinni i nie zucajmy tekstow w stylu "Prosze pani, prosze pani on mnie wytknał palcem" :hahaha
Nie dlugo przez powiedzene do kogos "nie raszuj" na admina beda wplywaly skargi ze krzyknął na kogos i sie zestresowal
Mówie jeszcze raz nie badzmy dziecinni i podchodzmy do tego z dystansem to tylko przeciez gra Szybszy - Wto 12 Lip, 2005 18:17 sid - 67 hm... dlaczego zawsze sie znajda osoby ktore zaraz wyolbrzymiaja... obrazil mnie i zlozylem skarge jakis problem _rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 18:19 Ej ;/ a moze tak poczekajmy na Logi i już Fajnie by było...Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 18:20
Szybszy napisał/a:
sid - 67 hm... dlaczego zawsze sie znajda osoby ktore zaraz wyolbrzymiaja... obrazil mnie i zlozylem skarge jakis problem
tak bo zachoujesz sie jak dzieciak i za byle głupstwo składasz skarge naucz sie zycia człowieku jeszcze nie raz cie ktos obrazi i to w bardzeiej dobityny sposobSzybszy - Wto 12 Lip, 2005 18:22 ktos napewno tak ale admin ma byc wporzadku bo po to wybiera sie te osoby odpowiedzialne aby pilnowaly porzadku a nie wyzywaly graczy czyz nie Panie Adminie Sid-67Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 18:27 Musicie przestac sobie wyobrarzac ze admin to obraz cnut bo nie dlugo bediemy mowic "Admin tez czlowiek"
mamy jak karzdy prawo sie zdenerwowac i uswiadomic bardziej dobitnie niektóre fakty.Sproboj sam pobyc adminem to moze zrozumiesz o co chodzi._rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 18:31 Sid proszę cię poczekajmy na logi i już, po co te kłutnie o nic, jesli o kicki chodzi to kodik przeprosił i dla mnie jest ok. Jednak obrazanie graczy to sorry........ Czekam na logi i już...quit - Wto 12 Lip, 2005 18:36
Szybszy napisał/a:
sid - 67 hm... dlaczego zawsze sie znajda osoby ktore zaraz wyolbrzymiaja... obrazil mnie i zlozylem skarge jakis problem
A jak bym ja cie obraził,też bys zlopżył sklarge...?? CIEKAWE...Kodik zrobił jak zrobił,i ja mu wieze ze postąpil slusznie!!